ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Sulak Alanlar ve Sınıflandırılması Sulakalan yönetim planlaması rehberi Bölüm 1 Sayfa 1-10 derse gelmeden önce okunacak.
    2 Sulak Alan Çevresi; Suyun Fiziksel Ve Kimyasal Özellikleri; Su Kimyası Sulakalan yönetim planlaması rehberi Bölüm 1 Sayfa 11-25 derse gelmeden önce okunacak.
    3 Sulak Alan Hidrolojisi Sulakalan yönetim planlaması rehberi Bölüm 1 Sayfa 25-53 derse gelmeden önce okunacak.
    4 Sulak Alan Ekolojisine Giriş ve Temel Kavramlar Limnoloji (Wetzel) bölüm 1 derse gelmeden önce okunacak.
    5 Sulak Alan Mikroorganizmaları Limnoloji (Wetzel) bölüm 2 derse gelmeden önce okunacak.
    6 Sulak Alanlardaki Algler, Omurgasızlar, Sucul Böcekler Limnoloji (Wetzel) bölüm 3 derse gelmeden önce okunacak.
    7 Sulak Alan Bitkileri Limnoloji (Wetzel) bölüm 4 derse gelmeden önce okunacak.
    8 Sulak Alan Kuşları, Balıkları, Amfibileri, Sürüngenleri Ve Memelileri Limnoloji (Wetzel) Bölüm 5 derse gelmeden önce okunacak.
    9 Sulak Alanların İşlev Ve Değerleri Sulakalan yönetim planlaması rehberi Bölüm 1 Sayfa 73-81 derse gelmeden önce okunacak.
    10 Sulak Alanların Ekonomik Değerleri Ramsar Alanlarımız Bölüm 1 tamamı derse gelmeden önce okunacak.
    11 Yapay Sulak Alan Sistemleri Ve Arıtım sistemleri Limnoloji (Wetzel) bölüm 6 derse gelmeden önce okunacak.
    12 Sulak Alan Sorunları Sulakalan yönetim planlaması rehberi Bölüm 1 Sayfa 81-87 derse gelmeden önce okunacak.
    13 Türkiye?deki Doğal Sulak Alan Sistemleri Ramsar Alanlarımız Bölüm 3 tamamı derse gelmeden önce okunacak.
    14 Sulak Alan Restorasyonu Sulakalan yönetim planlaması rehberi Bölüm 3 Sayfa 109-129 derse gelmeden önce okunacak.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster