ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Giriş: Tanışma atölyesi K2: Çizmek: Süreç ve Ürün bölümü okunmalıdır. Bir sonraki ders için gerekli malzemeler hazırlanmalıdır.
    2 Çizim ve maket malzemelerinin tanıtılması K2: Çizgi: Çizimin Özü bölümü okunmalıdır. Bir sonraki ders için gerekli malzemeler hazırlanmalıdır.
    3 Perspektif Atölyesi K2: Derinlik: Yanılsama Sanatı bölümü okunmalıdır. Bir sonraki ders için gerekli malzemeler hazırlanmalıdır.
    4 Skeç Atölyesi K2: Kurgulamak: Çizim ve Yaratıcılık bölümü okunmalıdır. Bir sonraki ders için gerekli malzemeler hazırlanmalıdır. Ödevin hazırlanması
    5 Hareket Atölyesi (Harita üzerinden vb.) K1: Dolaşım bölümü okunmalıdır. Bir sonraki ders için gerekli malzemeler hazırlanmalıdır.
    6 Şerit Atölyesi / Anlatı Atölyesi K3: Mimarlık Bir Fikirle Başlar bölümü okunmalıdır. Bir sonraki ders için gerekli malzemeler hazırlanmalıdır.
    7 Soyut Resim Atölyesi / Baskı Atölyesi (Kumaş vb.) K4: Tasarım fikirleri ve anlatım teknikleriyle ilgili örnekler okunmalıdır. Bir sonraki ders için gerekli malzemeler hazırlanmalıdır.
    8 Hareketli Poster Atölyesi K4: Tasarım fikirleri ve anlatım teknikleriyle ilgili örnekler okunmalıdır. Bir sonraki ders için gerekli malzemeler hazırlanmalıdır.
    9 Maket atölyesi K4: Tasarım fikirleri ve anlatım teknikleriyle ilgili örnekler okunmalıdır. Bir sonraki ders için gerekli malzemeler hazırlanmalıdır.
    10 Geri Dönüşüm Atölyesi / Yeşil Duvar Atölyesi K4: Tasarım fikirleri ve anlatım teknikleriyle ilgili örnekler okunmalıdır. Ödevin hazırlanması Bir sonraki ders için gerekli malzemeler hazırlanmalıdır.
    11 Geçit Atölyesi / Kabuk Atölyesi K1: Mekanın Birbirine Bağlılığı bölümü okunmalıdır. Bir sonraki ders için gerekli malzemeler hazırlanmalıdır.
    12 Kodlama Atölyesi K4: Tasarım fikirleri ve anlatım teknikleriyle ilgili örnekler okunmalıdır. Bir sonraki ders için gerekli malzemeler hazırlanmalıdır.
    13 Geometrik Formlarla Güncel Sanat Atölyesi / Parametrik Tasarım Atölyesi K4: Tasarım fikirleri ve anlatım teknikleriyle ilgili örnekler okunmalıdır. Ödevin hazırlanması Bir sonraki ders için gerekli malzemeler hazırlanmalıdır.
    14 Dönem sonu sergisinin posterinin ve davetiyelerinin hazırlanması K4: Tasarım fikirleri ve anlatım teknikleriyle ilgili örnekler okunmalıdır. Bir sonraki ders için gerekli malzemeler hazırlanmalıdır.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster