ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Sağlık kurumlarının tıbbi, yönetim, mali, destek ve teknik hizmet birimlerinin işleyişini gözlemleme, anlama ve uygulama 1 K.1. Bölüm 1-8, K.2. Bölüm 1-23
    2 Sağlık kurumlarının tıbbi, yönetim, mali, destek ve teknik hizmet birimlerinin işleyişini gözlemleme, anlama ve uygulama 2 K.1. Bölüm 1-8, K.2. Bölüm 1-23
    3 Sağlık kurumlarının tıbbi, yönetim, mali, destek ve teknik hizmet birimlerinin işleyişini gözlemleme, anlama ve uygulama 3 K.1. Bölüm 1-8, K.2. Bölüm 1-23
    4 Sağlık kurumlarının tıbbi, yönetim, mali, destek ve teknik hizmet birimlerinin işleyişini gözlemleme, anlama ve uygulama 4 K.1. Bölüm 1-8, K.2. Bölüm 1-23
    5 Sağlık kurumlarının tıbbi, yönetim, mali, destek ve teknik hizmet birimlerinin işleyişini gözlemleme, anlama ve uygulama 5 K.1. Bölüm 1-8, K.2. Bölüm 1-23
    6 Sağlık kurumlarının tıbbi, yönetim, mali, destek ve teknik hizmet birimlerinin işleyişini gözlemleme, anlama ve uygulama 6 K.1. Bölüm 1-8, K.2. Bölüm 1-23
    7 Sağlık kurumlarının tıbbi, yönetim, mali, destek ve teknik hizmet birimlerinin işleyişini gözlemleme, anlama ve uygulama 7 K.1. Bölüm 1-8, K.2. Bölüm 1-23
    8 Sağlık kurumlarının tıbbi, yönetim, mali, destek ve teknik hizmet birimlerinin işleyişini gözlemleme, anlama ve uygulama 8 K.1. Bölüm 1-8, K.2. Bölüm 1-23
    9 Sağlık kurumlarının tıbbi, yönetim, mali, destek ve teknik hizmet birimlerinin işleyişini gözlemleme, anlama ve uygulama 9 K.1. Bölüm 1-8, K.2. Bölüm 1-23
    10 Sağlık kurumlarının tıbbi, yönetim, mali, destek ve teknik hizmet birimlerinin işleyişini gözlemleme, anlama ve uygulama 10 K.1. Bölüm 1-8, K.2. Bölüm 1-23
    11 Sağlık kurumlarının tıbbi, yönetim, mali, destek ve teknik hizmet birimlerinin işleyişini gözlemleme, anlama ve uygulama 11 K.1. Bölüm 1-8, K.2. Bölüm 1-23
    12 Sağlık kurumlarının tıbbi, yönetim, mali, destek ve teknik hizmet birimlerinin işleyişini gözlemleme, anlama ve uygulama 12 K.1. Bölüm 1-8, K.2. Bölüm 1-23
    13 Sağlık kurumlarının tıbbi, yönetim, mali, destek ve teknik hizmet birimlerinin işleyişini gözlemleme, anlama ve uygulama 13 K.1. Bölüm 1-8, K.2. Bölüm 1-23
    14 Sağlık kurumlarının tıbbi, yönetim, mali, destek ve teknik hizmet birimlerinin işleyişini gözlemleme, anlama ve uygulama 14 K.1. Bölüm 1-8, K.2. Bölüm 1-23
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster