ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Beslenme ve Diyetetik Programının Tanıtılması Diyetisyenliğin Tarihçesi, Diyetisyenlik mesleğinin Tanıtımı K1; (2.4. ve 7. bölüm) ve K2 (Bölüm )
    2 Beslenme ve Sağlık Kavramı, Temel tanımlar, Beslenme ve Sağlık Etkileşiminin Tarihsel Gelişimi Sağlıklı beslenmede temel ilkeler K3 (Bölüm 1) ve K4 (tüm bölümler)
    3 Beslenme ve Diyetetik Bilim Dalında Kullanılan Temel Terimlerden seçmeler K3, K4 ve K5 (tüm Bölümler)
    4 Karbonhidratlar-I K3 (Bölüm 2) ve K6 (Bölüm 3)
    5 Karbonhidratlar-II K3 (Bölüm 2) ve K6 (Bölüm 3)
    6 Yağlar-I K3 (Bölüm 3) ve K6 (syf 263-271)
    7 Yağlar-II K3 (Bölüm 3) ve K6 (syf 263-271)
    8 Proteinler -I K3 (bölüm 4) ve K6 (syf 127-171)
    9 Proteinler-II K3 (bölüm 4) ve K6 (syf 127-171)
    10 Su ve elektrolitler K3 (Bölüm 9) ve K5
    11 Besin hazırlama, pişirme ve saklama teknikleri K3 (syf 318-331), K6 (syf 97-126)ve K7(Bölüm 24,25,26,27)
    12 Enerji Metabolizması K3 (syf 83-103),K6 (syf 336) ve K8
    13 Enerji hesaplamaları I K3 (syf 83-103),K6 (syf 336) ve K8
    14 Enerji hesaplamaları II K3 (syf 83-103),K6 (syf 336) ve K8
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster