Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Yağda Çözünen Vitaminler - Bireysel Besin Tüketim Durumunun ve Fiziksel Aktivite Düzeyinin Saptanmasına Yönelik Uygulamalar
|
K1 ( sy155-184)
|
2
|
Suda Eriyen Vitaminler - Laboratuvar Çalışma İlkeleri ve Ölçü Alma ile İlgili Uygulamalar
|
K1 (sy 188-244)
|
3
|
Suda Eriyen Vitaminler II -Yağ ile İlgili Uygulamalar 1.grup
|
K1 (sy 188-244)
|
4
|
Mineraller - Yağ ile İlgili Uygulamalar 2.grup
|
K1 (sy 111-152)
|
5
|
Mineraller II - Besinlerin Vitamin İçerikleri
|
K1 (sy 111-152)
|
6
|
Besin Grupları : Süt Ve Süt Ürünleri -Besinlerin Mineral İçerikleri
|
K1 (sy 272- 279) - K2 (sy 123-144)
|
7
|
Besin Grupları : Tahıllar - Süt ve Tahıllar ile İlgili Uygulamalar
|
K1 (sy 279-287) - K2 (sy 27-70 )
|
8
|
Besin Grupları : Etler -Süt ve Tahıllar ile İlgili Uygulamalar 2.grup
|
K1 (sy 254-263) - K2 (sy 145-174)
|
9
|
Besin Grupları : Yumurta -Etler ile ilgili Uygulamalar
|
K1 (sy 269-271) - K2 (sy 71-92 )
|
10
|
Besin Grupları: Kuru baklagiller ve Yağlı Tohumlar- Etler ile ilgili Uygulamalar 2.grup
|
K1 (sy 264-268) - K2 (sy 27-70 )
|
11
|
Besin Grupları: Sebze ve Meyveler + İlgili uygulamalar - Yumurta ile ilgili Uygulamalar
|
K1 (sy 288-298) - K2 (sy 197-216)
|
12
|
Özel Gruplarda Beslenme - Yumurta ile ilgili Uygulamalar 2.grup
|
K1 (sy 425-514) -YK3
|
13
|
Özel Gruplarda Beslenme II - Kuru baklagiller ile ilgili uygulamalar
|
K1 (sy 425-514) - YK3
|
14
|
Menü Planlama İlke Ve Uygulamaları - Kuru baklagiller ile ilgili uygulamalar 2.grup
|
K1 (sy 377-418)
|