ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Yağda Çözünen Vitaminler - Bireysel Besin Tüketim Durumunun ve Fiziksel Aktivite Düzeyinin Saptanmasına Yönelik Uygulamalar K1 ( sy155-184)
    2 Suda Eriyen Vitaminler - Laboratuvar Çalışma İlkeleri ve Ölçü Alma ile İlgili Uygulamalar K1 (sy 188-244)
    3 Suda Eriyen Vitaminler II -Yağ ile İlgili Uygulamalar 1.grup K1 (sy 188-244)
    4 Mineraller - Yağ ile İlgili Uygulamalar 2.grup K1 (sy 111-152)
    5 Mineraller II - Besinlerin Vitamin İçerikleri K1 (sy 111-152)
    6 Besin Grupları : Süt Ve Süt Ürünleri -Besinlerin Mineral İçerikleri K1 (sy 272- 279) - K2 (sy 123-144)
    7 Besin Grupları : Tahıllar - Süt ve Tahıllar ile İlgili Uygulamalar K1 (sy 279-287) - K2 (sy 27-70 )
    8 Besin Grupları : Etler -Süt ve Tahıllar ile İlgili Uygulamalar 2.grup K1 (sy 254-263) - K2 (sy 145-174)
    9 Besin Grupları : Yumurta -Etler ile ilgili Uygulamalar K1 (sy 269-271) - K2 (sy 71-92 )
    10 Besin Grupları: Kuru baklagiller ve Yağlı Tohumlar- Etler ile ilgili Uygulamalar 2.grup K1 (sy 264-268) - K2 (sy 27-70 )
    11 Besin Grupları: Sebze ve Meyveler + İlgili uygulamalar - Yumurta ile ilgili Uygulamalar K1 (sy 288-298) - K2 (sy 197-216)
    12 Özel Gruplarda Beslenme - Yumurta ile ilgili Uygulamalar 2.grup K1 (sy 425-514) -YK3
    13 Özel Gruplarda Beslenme II - Kuru baklagiller ile ilgili uygulamalar K1 (sy 425-514) - YK3
    14 Menü Planlama İlke Ve Uygulamaları - Kuru baklagiller ile ilgili uygulamalar 2.grup K1 (sy 377-418)
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster