Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Beslenme bilimlerinde bilgi okuryazarlığı temel kavramlar
|
|
2
|
Bilgi kaynakları ve kaynak seçimi
|
|
3
|
Kütüphanelerin genel özellikleri ve Çankırı Karatekin Üniversitesi Kütüphane kullanımı
|
|
4
|
Araştırma konusunun belirlenmesi
|
|
5
|
Bilgi arama teknikleri
|
|
6
|
Veri tabanları ve kullanımı
|
|
7
|
Web`de bilgi arama yöntemleri
|
|
8
|
Bilgi kaynaklarının kullanımıyla ilgili yasal ve etik konular
|
|
9
|
Bilimsel makale çeşitleri ve Örnek bilimsel makale incelemesi
|
|
10
|
Örnek bilimsel makale incelemesi
|
|
11
|
Öğrenci sunumları
|
|
12
|
Öğrenci sunumları
|
|
13
|
Öğrenci sunumları
|
|
14
|
Öğrenci sunumları
|
|