Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Su: yapı ve özellikleri
|
|
2
|
Gerçek ve Kolloidal Çözeltileri
|
|
3
|
Karbonhidratlar-I ve analizleri
|
|
4
|
Karbonhidratlar-II ve analizleri
|
|
5
|
Proteinler-I ve analizleri
|
|
6
|
Proteinler-II ve analizleri
|
|
7
|
Lipidler-I ve analizleri
|
|
8
|
Lipidler-II ve analizleri
|
|
9
|
Vitaminler-I ve analizleri
|
|
10
|
Vitaminler-II ve analizleri
|
|
11
|
Vitaminler-III ve analizleri
|
|
12
|
Mineraller-I ve analizleri
|
|
13
|
Mineraller-II ve analizleri
|
|
14
|
Besinlerde Fiziksel ve Kimyasal bozulmalar
|
|