Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Gıdaların kompleks yapılarının tanımlanması
|
K1, Sayfa:1-7
K2, Bölüm:1-2, Sayfa:1-5
|
2
|
Temel Gıda Bileşenleri: Su ve Su analizleri
|
K1, Bölüm: 1, Sayfa: 9-40
K2, Bölüm:6, Sayfa:93-101
YK1: Bölüm: 13, Sayfa: 59-65
|
3
|
Temel Gıda Bileşenleri: Karbonhidrat Kimyası
|
K1, Bölüm: 2 , Sayfa: 47-129
K2, Bölüm:3, Sayfa:9-33
|
4
|
Temel Gıda Bileşenleri: Karbonhidrat analizleri
|
K1, Bölüm: 2 , Sayfa: 47-129
YK1, Bölüm:9 , Sayfa:41-45
|
5
|
Temel Gıda Bileşenleri: Protein Kimyası
|
K1, Bölüm: 4 , Sayfa: 227-315
K2, Bölüm:5, Sayfa:71-92
|
6
|
Temel Gıda Bileşenleri: Protein analizleri
|
K1, Bölüm: 4 , Sayfa: 227-315
YK1, Bölüm:7 , Sayfa:34-38
|
7
|
Temel Gıda Bileşenleri: Lipit Kimyası
|
K1, Bölüm: 3 , Sayfa: 135-224
K2, Bölüm:4, Sayfa:49-67
|
8
|
Temel Gıda Bileşenleri: Sıvı yağlar ve Analizleri
|
K1, Bölüm: 3 , Sayfa: 135-224
YK1, Bölüm:4-6 , Sayfa:17-32
|
9
|
Temel Gıda Bileşenleri: Katı yağlar ve Analizleri
|
K1, Bölüm: 3 , Sayfa: 135-224
YK1, Bölüm:18-27 , Sayfa:73-91
|
10
|
Temel Gıda Bileşenleri: Vitaminler, Biyosentezi ve Sağlık
|
K1, Bölüm: 6, Sayfa: 411-456
K2, Bölüm:8, Sayfa:117-134
|
11
|
Temel Gıda Bileşenleri: Vitamin Analizleri
|
K1, Bölüm: 6, Sayfa: 411-456
YK1, Bölüm:10 , Sayfa:50-53
|
12
|
Temel Gıda Bileşenleri: Mineraller, Fonksiyonları ve Sağlık
Temel Gıda Bileşenleri: Mineral Analizleri
|
K1, Bölüm: 6 , Sayfa: 458-475
K2, Bölüm:7, Sayfa:105-112
YK1, Bölüm:8 , Sayfa:38-41
|
13
|
Besinsel Lifler ve Gıda Hidrokolloidleri
|
K2, Bölüm:13, Sayfa:184
|
14
|
Besinlerde Fiziksel ve Kimyasal bozulma Reaksiyonları
|
K1, Bölüm:7, Sayfa:479-513
YK2: Bölüm:7, Sayfa: 209-246
|