ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıdaların kompleks yapılarının tanımlanması K1, Sayfa:1-7 K2, Bölüm:1-2, Sayfa:1-5
    2 Temel Gıda Bileşenleri: Su ve Su analizleri K1, Bölüm: 1, Sayfa: 9-40 K2, Bölüm:6, Sayfa:93-101 YK1: Bölüm: 13, Sayfa: 59-65
    3 Temel Gıda Bileşenleri: Karbonhidrat Kimyası K1, Bölüm: 2 , Sayfa: 47-129 K2, Bölüm:3, Sayfa:9-33
    4 Temel Gıda Bileşenleri: Karbonhidrat analizleri K1, Bölüm: 2 , Sayfa: 47-129 YK1, Bölüm:9 , Sayfa:41-45
    5 Temel Gıda Bileşenleri: Protein Kimyası K1, Bölüm: 4 , Sayfa: 227-315 K2, Bölüm:5, Sayfa:71-92
    6 Temel Gıda Bileşenleri: Protein analizleri K1, Bölüm: 4 , Sayfa: 227-315 YK1, Bölüm:7 , Sayfa:34-38
    7 Temel Gıda Bileşenleri: Lipit Kimyası K1, Bölüm: 3 , Sayfa: 135-224 K2, Bölüm:4, Sayfa:49-67
    8 Temel Gıda Bileşenleri: Sıvı yağlar ve Analizleri K1, Bölüm: 3 , Sayfa: 135-224 YK1, Bölüm:4-6 , Sayfa:17-32
    9 Temel Gıda Bileşenleri: Katı yağlar ve Analizleri K1, Bölüm: 3 , Sayfa: 135-224 YK1, Bölüm:18-27 , Sayfa:73-91
    10 Temel Gıda Bileşenleri: Vitaminler, Biyosentezi ve Sağlık K1, Bölüm: 6, Sayfa: 411-456 K2, Bölüm:8, Sayfa:117-134
    11 Temel Gıda Bileşenleri: Vitamin Analizleri K1, Bölüm: 6, Sayfa: 411-456 YK1, Bölüm:10 , Sayfa:50-53
    12 Temel Gıda Bileşenleri: Mineraller, Fonksiyonları ve Sağlık Temel Gıda Bileşenleri: Mineral Analizleri K1, Bölüm: 6 , Sayfa: 458-475 K2, Bölüm:7, Sayfa:105-112 YK1, Bölüm:8 , Sayfa:38-41
    13 Besinsel Lifler ve Gıda Hidrokolloidleri K2, Bölüm:13, Sayfa:184
    14 Besinlerde Fiziksel ve Kimyasal bozulma Reaksiyonları K1, Bölüm:7, Sayfa:479-513 YK2: Bölüm:7, Sayfa: 209-246
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster