Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Toplum tanımı/ Toplumsal yapıyı oluşturan unsurlar/ Sağlık-hastalık kavramı/ Temel sağlık hizmetleri
|
K1, Bölüm 1
|
2
|
Halk sağlığı kavramı/ Halk sağlığında ilkeler
Toplumun sağlık durumunu belirleme yöntemleri/ Toplumu tanılama/ Değerlendirme
|
K1, Bölüm 4,
|
3
|
Sağlık düzeyi göstergeleri (ölçütler)/ Sosyal bilimler sağlık ilişkisi/ Sağlık Düzeyini etkileyen sosyal faktörler
|
K1, Bölüm 4,
|
4
|
Sağlık Yönetimi
|
K1, Bölüm 14
|
5
|
Toplumda risk grupları/Toplumda kadının yeri, toplumsal cinsiyet
|
K1, Bölüm 1
|
6
|
Sağlık Eğitimi ve İletişim
|
K1, Bölüm 16
|
7
|
Toplum beslenmesi
|
K1, Bölüm 11
|
8
|
Beslenme ve sağlık durumunun saptanmasında antropometrik yöntemler
|
K1, Bölüm 1
|
9
|
Ana Sağlığı ve Aile Planlaması
|
K1, Bölüm 6
|
10
|
Bebeklik ve Çocukluk çağı/Toplumda sık görülen beslenme sorunları, çözüme yönelik öneriler
|
K1, Bölüm 11
|
11
|
Okul çağı ve adölesan dönemi
|
K1, Bölüm 8
|
12
|
Bulaşıcı olmayan hastalıkların kontrolü ve yaşlılık sorunları
|
K1, Bölüm 13
|
13
|
Bulaşıcı hastalıkların kontrolü
|
K1, Bölüm 12
|
14
|
Çevre sağlığı/ İş sağlığı
|
K1, Bölüm 9,10
|