Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Temel Gıda Analizleri-Giriş
|
K1, Bölüm: Giriş, Sayfa:1-3
YK1, İlgili Föy
YK2, İlgili Föy
|
2
|
Fiziksel Analizler ve Analiz Metotları
|
K7, Bölüm: 6, Sayfa:39-49
YK1, İlgili Föy
YK2, İlgili Föy
|
3
|
Fiziksel Analizler ve Analiz Metotları-2
|
K7, Bölüm: 7, Sayfa:53-63
YK1, İlgili Föy
YK2, İlgili Föy
|
4
|
Duyusal Analizler ve Analiz Metotları
|
K6, Bölüm: 2-11, Sayfa: 27-331
YK1, İlgili Föy
YK2, İlgili Föy
|
5
|
Duyusal Analizler ve Analiz Metotları-2
|
K6, Bölüm: 2-11, Sayfa: 27-331
YK1, İlgili Föy
YK2, İlgili Föy
|
6
|
Mikrobiyolojik Analizler ve Analiz Metotları
|
K1, Bölüm:11, Sayfa:247-291
K2, Bölüm:6, Sayfa:149-246
YK1, İlgili Föy
YK2, İlgili Föy
|
7
|
Mikrobiyolojik Analizler ve Analiz Metotları-2
|
K1, Bölüm:11, Sayfa:247-291
K2, Bölüm:6, Sayfa:149-246
YK1, İlgili Föy
YK2, İlgili Föy
|
8
|
Kimyasal Analizler ve Analiz Metotları
|
K1, Bölüm: 1, Sayfa:13-37
YK1, İlgili Föy
YK2, İlgili Föy
|
9
|
Kimyasal Analizler ve Analiz Metotları-2
|
K1, Bölüm: 1, Sayfa:13-37
YK1, İlgili Föy
YK2, İlgili Föy
|
10
|
Süt ve Süt Ürünleri Kimyası/Analizleri
|
K3, Bölüm: 1-13, Sayfa:1-432
YK1, İlgili Föy
YK2, İlgili Föy
|
11
|
Et ve Et Ürünleri Kimyası/Analizleri
|
K1, Bölüm: 105, Sayfa: 105-136
K4, Bölüm: 1-6, Sayfa:1-410
YK1, İlgili Föy
YK2, İlgili Föy
|
12
|
Yağ Kimyası ve Yağ Analizleri
|
K1, Bölüm: 4, Sayfa: 87-105
K5, Bölüm: 1-4, Sayfa: 1-231
YK1, İlgili Föy
YK2, İlgili Föy
|
13
|
Bitkisel kaynaklı gıda ürünlerinin kimyası ve analizleri
|
K1, Bölüm: 6-7, Sayfa:141-165
YK1, İlgili Föy
YK2, İlgili Föy
|
14
|
Hayvansal kaynaklı gıda ürünlerinin kimyası ve analizleri
|
K4, Bölüm: 1-6, Sayfa:1-410
YK1, İlgili Föy
YK2, İlgili Föy
|