ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Temel Gıda Analizleri-Giriş K1, Bölüm: Giriş, Sayfa:1-3 YK1, İlgili Föy YK2, İlgili Föy
    2 Fiziksel Analizler ve Analiz Metotları K7, Bölüm: 6, Sayfa:39-49 YK1, İlgili Föy YK2, İlgili Föy
    3 Fiziksel Analizler ve Analiz Metotları-2 K7, Bölüm: 7, Sayfa:53-63 YK1, İlgili Föy YK2, İlgili Föy
    4 Duyusal Analizler ve Analiz Metotları K6, Bölüm: 2-11, Sayfa: 27-331 YK1, İlgili Föy YK2, İlgili Föy
    5 Duyusal Analizler ve Analiz Metotları-2 K6, Bölüm: 2-11, Sayfa: 27-331 YK1, İlgili Föy YK2, İlgili Föy
    6 Mikrobiyolojik Analizler ve Analiz Metotları K1, Bölüm:11, Sayfa:247-291 K2, Bölüm:6, Sayfa:149-246 YK1, İlgili Föy YK2, İlgili Föy
    7 Mikrobiyolojik Analizler ve Analiz Metotları-2 K1, Bölüm:11, Sayfa:247-291 K2, Bölüm:6, Sayfa:149-246 YK1, İlgili Föy YK2, İlgili Föy
    8 Kimyasal Analizler ve Analiz Metotları K1, Bölüm: 1, Sayfa:13-37 YK1, İlgili Föy YK2, İlgili Föy
    9 Kimyasal Analizler ve Analiz Metotları-2 K1, Bölüm: 1, Sayfa:13-37 YK1, İlgili Föy YK2, İlgili Föy
    10 Süt ve Süt Ürünleri Kimyası/Analizleri K3, Bölüm: 1-13, Sayfa:1-432 YK1, İlgili Föy YK2, İlgili Föy
    11 Et ve Et Ürünleri Kimyası/Analizleri K1, Bölüm: 105, Sayfa: 105-136 K4, Bölüm: 1-6, Sayfa:1-410 YK1, İlgili Föy YK2, İlgili Föy
    12 Yağ Kimyası ve Yağ Analizleri K1, Bölüm: 4, Sayfa: 87-105 K5, Bölüm: 1-4, Sayfa: 1-231 YK1, İlgili Föy YK2, İlgili Föy
    13 Bitkisel kaynaklı gıda ürünlerinin kimyası ve analizleri K1, Bölüm: 6-7, Sayfa:141-165 YK1, İlgili Föy YK2, İlgili Föy
    14 Hayvansal kaynaklı gıda ürünlerinin kimyası ve analizleri K4, Bölüm: 1-6, Sayfa:1-410 YK1, İlgili Föy YK2, İlgili Föy
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster