Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Mikroorganizmaların besin kaynakları ve üremeleri
|
|
2
|
Besinlerin mikrobiyal ekolojisi ve mikroflorası
|
|
3
|
Besinlerde bozulma ve bozulma nedenleri, Besin hijyeni
|
|
4
|
Besin kaynaklı patojen bakteriler, oluşturduğu hastalıklar ve korunma yöntemleri
|
|
5
|
Besin kaynaklı patojen bakteriler, oluşturduğu hastalıklar ve korunma yöntemleri
|
|
6
|
Besin kaynaklı patojen bakteriler, oluşturduğu hastalıklar ve korunma yöntemleri
|
|
7
|
Besin kaynaklı patojen virüsler, prionlar, oluşturduğu hastalıklar ve korunma yöntemleri
|
|
8
|
Besin kaynaklı patojen virüsler, prionlar, oluşturduğu hastalıklar ve korunma yöntemleri
|
|
9
|
Besin kaynaklı parazitler, oluşturduğu hastalıklar ve korunma yöntemleri
|
|
10
|
Besin kaynaklı parazitler, oluşturduğu hastalıklar ve korunma yöntemleri
|
|
11
|
Besin kaynaklı mikotoksijenik funguslar, oluşturduğu hastalıklar ve korunma yöntemleri
|
|
12
|
Portörlük ve besin hijyenindeki önemi
|
|
13
|
Gıdalardaki mikrobiyal gelişmenin önlenmesi
|
|
14
|
Besin kaynaklı zehirlenmeler, patogenez ve immün reaksiyonlar
|
|