ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Mikroorganizmaların besin kaynakları ve üremeleri
    2 Besinlerin mikrobiyal ekolojisi ve mikroflorası
    3 Besinlerde bozulma ve bozulma nedenleri, Besin hijyeni
    4 Besin kaynaklı patojen bakteriler, oluşturduğu hastalıklar ve korunma yöntemleri
    5 Besin kaynaklı patojen bakteriler, oluşturduğu hastalıklar ve korunma yöntemleri
    6 Besin kaynaklı patojen bakteriler, oluşturduğu hastalıklar ve korunma yöntemleri
    7 Besin kaynaklı patojen virüsler, prionlar, oluşturduğu hastalıklar ve korunma yöntemleri
    8 Besin kaynaklı patojen virüsler, prionlar, oluşturduğu hastalıklar ve korunma yöntemleri
    9 Besin kaynaklı parazitler, oluşturduğu hastalıklar ve korunma yöntemleri
    10 Besin kaynaklı parazitler, oluşturduğu hastalıklar ve korunma yöntemleri
    11 Besin kaynaklı mikotoksijenik funguslar, oluşturduğu hastalıklar ve korunma yöntemleri
    12 Portörlük ve besin hijyenindeki önemi
    13 Gıdalardaki mikrobiyal gelişmenin önlenmesi
    14 Besin kaynaklı zehirlenmeler, patogenez ve immün reaksiyonlar
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster