Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Gıda kontrolü hakkında genel bilgi
|
|
2
|
Gıda mevzuatından sorumlu kurumları, Gıda kontrolünün önemi
|
|
3
|
Bilinçli tüketici geliştirme yolları
|
|
4
|
Gıda ve tarım teşkilatı (FAO) ve Dünya Sağlık Teşkilatı (WHO) hakkında bilgilendirmek
|
|
5
|
Gıda analizlerinde sonuç değerlendirme ve yorumlama
|
|
6
|
Gıda sanayiinde taklit ve tağşiş
|
|
7
|
Gıda kontrol yönetmeliği
|
|
8
|
Gıda kontrol yönetmeliği
|
|
9
|
Gıda ile temasta bulunan malzemelerle ilgili bilgilendirme
|
|
10
|
Türk standartlarında gıda mevzuatı
|
|
11
|
Gıda işleme ile ilgili ISO standartları
|
|
12
|
Gıda işlemede HACCP uygulamaları
|
|
13
|
Uluslararası alanda gıda mevzuatı uygulamaları
|
|
14
|
Gıda mevzuatında yer alan bazı tanımlar
|
|