ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıda kontrolü hakkında genel bilgi
    2 Gıda mevzuatından sorumlu kurumları, Gıda kontrolünün önemi
    3 Bilinçli tüketici geliştirme yolları
    4 Gıda ve tarım teşkilatı (FAO) ve Dünya Sağlık Teşkilatı (WHO) hakkında bilgilendirmek
    5 Gıda analizlerinde sonuç değerlendirme ve yorumlama
    6 Gıda sanayiinde taklit ve tağşiş
    7 Gıda kontrol yönetmeliği
    8 Gıda kontrol yönetmeliği
    9 Gıda ile temasta bulunan malzemelerle ilgili bilgilendirme
    10 Türk standartlarında gıda mevzuatı
    11 Gıda işleme ile ilgili ISO standartları
    12 Gıda işlemede HACCP uygulamaları
    13 Uluslararası alanda gıda mevzuatı uygulamaları
    14 Gıda mevzuatında yer alan bazı tanımlar
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster