Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Beslenme durumunu saptama yöntemleri ve önemi
|
|
2
|
Anket Uygulama
|
|
3
|
Antropometrik Yöntemler
|
|
4
|
Antropometrik Yöntemler
|
|
5
|
Klinik belirtiler
|
|
6
|
Biyokimyasal ve hematolojik yöntemler
|
|
7
|
Biyofizik yöntemler
|
|
8
|
Sağlık istatistikleri; yaşa özgü mortalite ve morbidite hızları
|
|
9
|
Besin tüketim araştırmaları
|
|
10
|
Besin tüketim araştırmaları
|
|
11
|
Beslenme durumunu tarama araçları-yeme indeksler
|
|
12
|
Ekolojik faktörler
|
|
13
|
Yöntemlerin değerlendirilmesi
|
|
14
|
Yöntemlerin değerlendirilmesi
|
|