Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Beslenme durumunun saptanması ve önemi
|
Y1, bölüm 6
|
2
|
Anket Uygulama
|
K1, Bölüm 1.1
|
3
|
Antropometrik Yöntemler
|
K1, Bölüm 9
|
4
|
Antropometrik Yöntemler
|
K1, Bölüm 9
|
5
|
Klinik belirtiler
|
K1, Bölüm 26
|
6
|
Biyokimyasal ve hematolojik yöntemler
|
K1, Bölüm 15
|
7
|
Biyofizik yöntemlerle beslenme durumunun saptanması-1
|
Y1, Bölüm 6, K2, 67-142
|
8
|
Biyofizik yöntemlerle beslenme durumunun saptanması-2
|
Y1, Bölüm 6
|
9
|
Besin tüketim araştırmaları
|
K1, Bölüm 2
|
10
|
Dolaylı Yöntemlerle Beslenme Durumunun Saptanması, Ekolojik faktörler
|
K1, Bölüm 3
|
11
|
Beslenme durumunu tarama araçları-I
|
K1, Bölüm 1
|
12
|
Beslenme durumunu tarama araçları-II
|
K1, Bölüm 1
|
13
|
Diyet kalite indeksleri
|
K1, Bölüm 4
|
14
|
Enerji harcaması saptama yöntemleri
|
K2, 67-142
|