ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Toplu Beslenme Sistemlerine Giriş, Temel Tanımlar Ve Tarihçe K1 (Bölüm 1)
    2 Toplu Beslenme Sistemlerinin Sınıflandırılması Ve Temel Özellikleri K1 (Bölüm 2)
    3 İnsan Kaynakları Yönetimi Ve Personel Görev Tanımları K1 (Bölüm 5)
    4 Toplu Beslenmede Temel Üretim Sitemleri, Üretim Prosesleri Ve Yenilikler K1 (Bölüm 3,13)
    5 Toplu Beslenme Sistemlerinde Hazırlama Ve Pişirme I K1 (Bölüm 13,15)
    6 Toplu Beslenme Sistemlerinde Hazırlama Ve Pişirme II K1 (Bölüm 13,15)
    7 Toplu Beslenme Sistemlerinde Satın Alma Yönetimi Ve Kabul Kriterleri K1 (Bölüm 9,10)
    8 Toplu Beslenme Sistemlerinde Teslim Alma, Depolama Ve Stok Yönetimi K1 (Bölüm 11)
    9 Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Araç- Gereçler I K1 (Bölüm 7)
    10 Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Araç- Gereçler II K1 (Bölüm 7)
    11 Toplu Beslenme Sistemlerinde Servis Yönetimi I K1 (Bölüm 14)
    12 Toplu Beslenme Sistemlerinde Servis Yönetimi II K1 (Bölüm 14)
    13 Toplu Beslenme Sistemlerinde Maliyet Kontrolü K1 (Bölüm 18)
    14 Toplu Beslenme Sistemlerinde Atık Yönetimi K1 (Bölüm 18)
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster