Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Toplu Beslenme Sistemlerine Giriş, Temel Tanımlar Ve Tarihçe
|
K1 (Bölüm 1)
|
2
|
Toplu Beslenme Sistemlerinin Sınıflandırılması Ve Temel Özellikleri
|
K1 (Bölüm 2)
|
3
|
İnsan Kaynakları Yönetimi Ve Personel Görev Tanımları
|
K1 (Bölüm 5)
|
4
|
Toplu Beslenmede Temel Üretim Sitemleri, Üretim Prosesleri Ve Yenilikler
|
K1 (Bölüm 3,13)
|
5
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde Hazırlama Ve Pişirme I
|
K1 (Bölüm 13,15)
|
6
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde Hazırlama Ve Pişirme II
|
K1 (Bölüm 13,15)
|
7
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde Satın Alma Yönetimi Ve Kabul Kriterleri
|
K1 (Bölüm 9,10)
|
8
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde Teslim Alma, Depolama Ve Stok Yönetimi
|
K1 (Bölüm 11)
|
9
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Araç- Gereçler I
|
K1 (Bölüm 7)
|
10
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Araç- Gereçler II
|
K1 (Bölüm 7)
|
11
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde Servis Yönetimi I
|
K1 (Bölüm 14)
|
12
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde Servis Yönetimi II
|
K1 (Bölüm 14)
|
13
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde Maliyet Kontrolü
|
K1 (Bölüm 18)
|
14
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde Atık Yönetimi
|
K1 (Bölüm 18)
|