ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Tanımı
  • Ders Adı Kodu Yarıyıl Teori+Uygulama (Saat) Havuz Statü AKTS
    Beslenme ve Diyetetikte Girişimcilik BES209 BAHAR 2+0 Z 2
    Öğrenme Çıktıları
    1-Girişimcilik İle İlgili Temel Kavramları açıklar.
    2-Girişimciliğin önemini açıklar.
    3-Beslenme ve Diyetetikte ilgili örnek iş planı hazırlar ve uygular.
    Ön Koşul -
    Ders Dili Türkçe
    Dersin Sorumlusu Öğretim Görevlisi Dr. Sevinç BAKAN
    Dersi Verenler -
    Ders Yardımcıları -
    Kaynaklar 1. Erdoğan, Z.(Ed.). KOSGEB Girişimcilik El Kitabı. 2.Doğan S. Girişimcilik. İstanbul Üniversitesi Açık Ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Yayını.
    Yardımcı Kitap
    Dersin Amacı Beslenme ve Diyetetikte Girişimcilik kavramları ve süreci hakkında bilgi vermeyi amaçlamaktadır.
    Dersin İçeriği Girişimcilik İle İlgili Temel Kavramlar Girişim Fırsatlarını Görme ve Fikir Yaratma/Geliştirme Girişimcilik Türleri Girişimci, Yönetici, Lider Kavramları ve Özellikleri Girişimsel Karar Verme Süreci ve Girişimciliği Etkileyen Faktörler Türkiye?de Girişimcilik Girişimcilikte Etik ve Fikri Mülkiyet Hakları İş Modelleri ve Gelir Kaynakları İş Modeli ve İş Planı Oluşturma İnsan Kaynakları Yönetimi ve İş Güvenliği Pazarlama Yönetimi Türkiye ve Dünyadan Girişimcilik Örnekleri Beslenme ve Diyetetik Alanında Girişimcilik Örnekleri KOSGEB ve Faaliyetleri
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster