Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Epidemiyolojiye giriş (tanımı, kullanılan veri kaynakları)
|
K1, Bölüm 1
|
2
|
Epidemiyolojide Araştırma Yöntemleri
|
K1, Bölüm 2
|
3
|
PEM ve Epidemiyolojisi, Büyümenin İzlenmesi
|
YK1, Bölüm 8, 9, 10, 11
|
4
|
Şişmanlık ve Beslenmeye Bağlı Kronik Hastalıklar
|
YK1, Bölüm 33,35, 36, 37, 38, 39, 40
|
5
|
İyot Yetersizliği Hastalıkları ve Epidemiyolojisi
|
YK1, Bölüm 5
|
6
|
Beslenme Anemileri ve Epidemiyolojisi
|
YK1, Bölüm 34
|
7
|
Raşitizm, Osteoporoz ve Osteomalasia
|
YK1, Bölüm 44
|
8
|
Diş Çürükleri ve ve Epidemiyolojisi
|
YK1, Bölüm 28
|
9
|
Folat ve Çinko Yetersizliği
|
YK1, Bölüm 4,5
|
10
|
Diğer Vitamin ve Mineral Yetersizlikleri
|
YK1, Bölüm 4,5
|
11
|
Yaşlı Beslenmesi
|
YK1, Bölüm 13
|
12
|
İşçi Beslenmesi
|
YK1, Bölüm 12
|
13
|
Afet Durumlarında Beslenme
|
K1, Bölüm 9
|
14
|
Beslenme Plan ve Politikaları
|
YK1, Bölüm 21, 22
|