Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde mutfak ve yemekhane planlama
|
K1 (Bölüm 6)
|
2
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde besin güvenliği, temizlik ve dezenfeksiyon uygulamaları
|
K1 (Bölüm 15)
|
3
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde besin güvenliği, temizlik ve dezenfeksiyon uygulamaları II
|
K1 (Bölüm 16)
|
4
|
Standart yemek tarifeleri ve temel soslar
|
K1 (Bölüm 12)
|
5
|
Menü planlama
|
K1 (Bölüm 8)
|
6
|
Menü planlama II
|
K1 (Bölüm 8)
|
7
|
Menü planlama III
|
K1 (Bölüm 8)
|
8
|
Menü planlama IV
|
K1(Bölüm 8)
|
9
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde Gıda güvenliği Yönetim sistemleri
|
K1 (Bölüm 17)
|
10
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde Gıda güvenliği Yönetim sistemleri II
|
K1 (Bölüm 17)
|
11
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde Gıda güvenliği Yönetim sistemleri III
|
K1 (Bölüm 17)
|
12
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde Gıda güvenliği Yönetim sistemleri IV
|
K1 (Bölüm 17)
|
13
|
Acil ve Afet durumlarında TBS organizasyonu
|
K1 (Bölüm 4)
|
14
|
Toplu Beslenme Sistemlerinde İş sağlığı ve güvenliği
|
K1 (Bölüm20)
|