ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi K1-BÖLÜM-1 K2 TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ DERS NOTLARI
    2 Orta Asya, Selçuklu ve Beylikler Dönemi Türk Mutfak Kültürü -I K1-BÖLÜM-2 K2 TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ DERS NOTLARI
    3 Orta Asya, Selçuklu ve Beylikler Dönemi Türk Mutfak Kültürü-II K1-BÖLÜM-2 K2 TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ DERS NOTLARI
    4 Osmanlı Dönemi Türk Mutfak Kültürü-I K1-BÖLÜM-3 K2 TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ DERS NOTLARI
    5 Osmanlı Dönemi Türk Mutfak Kültürü-II K1-BÖLÜM-3 K2 TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ DERS NOTLARI
    6 Cumhuriyet Döneminde Türk Mutfak Kültürü-I K1-BÖLÜM-4 K2 TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ DERS NOTLARI
    7 Cumhuriyet Döneminde Türk Mutfak Kültürü-II K1-BÖLÜM-4 K2 TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ DERS NOTLARI
    8 Bölgelere Göre Türk Mutfak Kültürü I K1-BÖLÜM-5 K2 TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ DERS NOTLARI
    9 Bölgelere Göre Türk Mutfak Kültürü- II K1-BÖLÜM-5 K2 TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ DERS NOTLARI
    10 Bölgelere Göre Türk Mutfak Kültürü- III K1-BÖLÜM-5 K2 TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ DERS NOTLARI
    11 Türk Mutfak Kültürü ile Diğer Mutfakların Etkileşimi K1-BÖLÜM-6 K2 TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ DERS NOTLARI
    12 Türk Mutfak Kültürü Bağlamında Geleneksel Mekanlar K1-BÖLÜM-7 K2 TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ DERS NOTLARI
    13 Yiyecek ve İçecekler ve Türk Mutfağından Yemek Örnekleri K1-BÖLÜM-8 K2 TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ DERS NOTLARI
    14 Çankırı Yâranında Yemek Kültürü K2 TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ DERS NOTLARI
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster