Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Türk mutfak kültürü ve tarihi, Türk mutfağına özgü yiyecek-içecekler, hazırlama pişirme yöntemleri ve kullanılan araç-gereçler, sofra düzeni
|
|
2
|
Türk mutfağında geleneksel ve bölgesel/yöresel besin işleme ve saklama uygulamaları
|
|
3
|
İç Anadolu bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
|
|
4
|
Doğu Anadolu bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
|
|
5
|
Güneydoğu Anadolu bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
|
|
6
|
Karadeniz Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
|
|
7
|
Ege Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
|
|
8
|
Akdeniz Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
|
|
9
|
Marmara Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
|
|
10
|
Özel gün ve etkinliklerde Türk mutfak kültürü ve uygulamaları
|
|
11
|
Özel gün ve etkinliklerde Türk mutfak kültürü ve uygulamaları
|
|
12
|
Sunum
|
|
13
|
Sunum
|
|
14
|
Sunum
|
|