ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Türk mutfak kültürü ve tarihi, Türk mutfağına özgü yiyecek-içecekler, hazırlama pişirme yöntemleri ve kullanılan araç-gereçler, sofra düzeni
    2 Türk mutfağında geleneksel ve bölgesel/yöresel besin işleme ve saklama uygulamaları
    3 İç Anadolu bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
    4 Doğu Anadolu bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
    5 Güneydoğu Anadolu bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
    6 Karadeniz Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
    7 Ege Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
    8 Akdeniz Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
    9 Marmara Bölgesi mutfak kültürü ve uygulamaları
    10 Özel gün ve etkinliklerde Türk mutfak kültürü ve uygulamaları
    11 Özel gün ve etkinliklerde Türk mutfak kültürü ve uygulamaları
    12 Sunum
    13 Sunum
    14 Sunum
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster