ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Beslenme Antropolojisine Giriş
    2 Tarihsel süreçte farklı yaşam ve yerleşim biçimlerine göre beslenme
    3 Tarihsel süreçte farklı yaşam ve yerleşim biçimlerine göre beslenme
    4 Tarih Öncesi ve Sonrası Dönemlerde Mutfak
    5 Antik ve Hitit Dönemlerinde Beslenme
    6 Yeme Araçları
    7 Dinler ve Beslenme
    8 Dinler ve Beslenme
    9 Öğünler Besin Seçimi ve Kültür
    10 Öğünler Besin Seçimi ve Kültür
    11 Türk Mutfağı
    12 Yöresel Türk Mutfakları
    13 Dünya Mutfakları
    14 Dünya Mutfakları
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster