Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Beslenme Antropolojisine Giriş
|
K1, Bölüm 1
|
2
|
Tarihsel süreçte farklı yaşam ve yerleşim biçimlerine göre beslenme-1
|
K1, Bölüm 2-3
|
3
|
Tarihsel süreçte farklı yaşam ve yerleşim biçimlerine göre beslenme-2
|
K1, Bölüm 2-3
|
4
|
Tarih Öncesi ve Sonrası Dönemlerde Mutfak
|
K1, Bölüm 4
|
5
|
Antik Dönemlerinde Beslenme
|
K1, Bölüm 6
|
6
|
Sürdürülebilir Beslenme-1
|
K1, Bölüm 12
|
7
|
Sürdürülebilir Beslenme-2
|
K1, Bölüm 12
|
8
|
Dinler ve Beslenme-1
|
K1, Bölüm 8
|
9
|
Dinler ve Beslenme-2
|
K1, Bölüm 8
|
10
|
Besin Seçimi ve Kültür-1
|
K1, Bölüm 9, 11
|
11
|
Besin Seçimi ve Kültür-2
|
K1, Bölüm 9, 11
|
12
|
Cinsiyetçilik ve Yemek Kültürü-1
|
K1, Bölüm 12
|
13
|
Cinsiyetçilik ve Yemek Kültürü-2
|
K1, Bölüm 12
|
14
|
Gıda reklamlarında subliminal mesaj
|
K2, s.179-192.
|