Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Ekolojinin tanımı, kapsamı ve konusu.
|
|
2
|
Beslenme ekolojisinin tanımı ve içeriği
|
|
3
|
Besin ağları, besin zincirleri ve beslenme düzeyleri
|
|
4
|
Çevrenin tanımı
|
|
5
|
Çevre kirliliği
|
|
6
|
Tarım ve tarımsal üretim
|
|
7
|
Organik tarım
|
|
8
|
İnsanlar için besin kaynaklarının gelişimi
|
|
9
|
Nutrisyonel alışkanlıkları ve besin tüketim alışkanlıklarını etkileyen faktörler.
|
|
10
|
İnsan diyetinin özellikleri
|
|
11
|
Tarih öncesi ve sonrası çağlarda insanların beslenmesi
|
|
12
|
İnsanların nutrisyonel problemleri
|
|
13
|
Farklı ülkelerin beslenme alışkanlık ve kültürleri
|
|
14
|
Farklı ülkelerin beslenme alışkanlık ve kültürleri
|
|