ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Toplu beslenmenin tanımı ve önemi
    2 Standart yemek tarifelerinin tanımı, önemi
    3 Standart yemek tarifelerinin yararları
    4 Yemeklerin adları ve grupları
    5 Standart gramajlar ve standart tarifeler arasındaki farklılıklar
    6 Standart tarife oluşturma aşamaları
    7 Duyusal değerlendirme
    8 Kalite kontrol paneli ve özellikleri
    9 Et yemeklerinin standart tarifelerinin oluşturulması
    10 Etli sebze ve kurubaklagil yemeklerinin standart tarifelerinin oluşturulması
    11 Çorba, Pilav, makarna ve böreklerin standart tarifelerinin oluşturulması
    12 Zeytinyağlı sebze ve kurubaklagil yemeklerinin standart tarifelerinin oluşturulması
    13 Diyet mutfağına yönelik standart tarife geliştirme
    14 Diyet mutfağına yönelik standart tarife geliştirme
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster