Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Toplu beslenmenin tanımı ve önemi
|
K2-BÖLÜM-1
|
2
|
Standart yemek tarifelerinin tanımı, önemi
|
K1-BÖLÜM-1
|
3
|
Standart yemek tarifelerinin yararları
|
K1-BÖLÜM-1
|
4
|
Yemeklerin adları ve grupları
|
K1-BÖLÜM-1
|
5
|
Standart yemek tarifeleri ile ilgili açıklamalar
|
K1-BÖLÜM-2
|
6
|
Standart tarife oluşturma aşamaları
|
K1-BÖLÜM-2
|
7
|
Standart yemek tarifeleri
|
K1-BÖLÜM-2
|
8
|
Standart yemek tarifelerinin enerji ve besin öğeleri değerleri
|
K1-BÖLÜM-2
|
9
|
Et yemeklerinin standart tarifelerinin oluşturulması
|
K1-BÖLÜM-2
|
10
|
Etli sebze ve kurubaklagil yemeklerinin standart tarifelerinin oluşturulması
|
K1-BÖLÜM-2
|
11
|
Çorba, Pilav, makarna ve böreklerin standart tarifelerinin oluşturulması
|
K1-BÖLÜM-2
|
12
|
Zeytinyağlı sebze ve kurubaklagil yemeklerinin standart tarifelerinin oluşturulması
|
K1-BÖLÜM-2
|
13
|
Diyet mutfağına yönelik standart tarife geliştirme
|
K1-BÖLÜM-2
|
14
|
Standart yemek tarifelerinin farklı kişi sayılarına göre içine giren yiyecek maddelerinin brüt ve net miktarları
|
K1-BÖLÜM-3
|