Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Toplu beslenmenin tanımı ve önemi
|
|
2
|
Standart yemek tarifelerinin tanımı, önemi
|
|
3
|
Standart yemek tarifelerinin yararları
|
|
4
|
Yemeklerin adları ve grupları
|
|
5
|
Standart gramajlar ve standart tarifeler arasındaki farklılıklar
|
|
6
|
Standart tarife oluşturma aşamaları
|
|
7
|
Duyusal değerlendirme
|
|
8
|
Kalite kontrol paneli ve özellikleri
|
|
9
|
Et yemeklerinin standart tarifelerinin oluşturulması
|
|
10
|
Etli sebze ve kurubaklagil yemeklerinin standart tarifelerinin oluşturulması
|
|
11
|
Çorba, Pilav, makarna ve böreklerin standart tarifelerinin oluşturulması
|
|
12
|
Zeytinyağlı sebze ve kurubaklagil yemeklerinin standart tarifelerinin oluşturulması
|
|
13
|
Diyet mutfağına yönelik standart tarife geliştirme
|
|
14
|
Diyet mutfağına yönelik standart tarife geliştirme
|
|