ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıda katkı maddelerine giriş: Tanımı, kullanım amaçları, kullanım alanları ve fonksiyonları
    2 Gıda katkı maddeleri ile ilgili yasal düzenlemeler
    3 Gıda katkı maddelerindeki toksikolojik değerlendirmeler
    4 Gıda katkı maddelerinin sınıflandırılmaları
    5 Gıda katkı maddesi alımının belirlenmesi
    6 Antioksidanlar, Asitliği düzenleyiciler, Emülgatörler
    7 Renklendiriciler, Koruyucular
    8 Tatlandırıcılar, tat ve koku maddeleri, Stabilizatörler, kıvam arttırıcılar,
    9 Jelleştiriciler ve suda çözünen gumlar, Starter kültürler ve diğerleri (şelat ajanları, topaklanma önleyiciler, kabartıcılar...)
    10 Antioksidanlar, Asitliği düzenleyiciler, Emülgatörler ve sağlık üzerine etkileri
    11 Renklendiriciler, Koruyucular ve sağlık üzerine etkileri
    12 Tatlandırıcılar, tat ve koku maddeleri, Stabilizatörler, kıvam arttırıcılar ve sağlık üzerine etkileri
    13 Jelleştiriciler ve suda çözünen gumlar, Starter kültürler ve sağlık üzerine etkileri
    14 Makale değerlendirme
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster