Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Genel giriş
|
|
2
|
Besin Alerjisi ve duyarlılığının tanımı ve sınıflandırması
|
|
3
|
Besin Alerjisi ve duyarlılığının mekanizmaları
|
|
4
|
Besin Alerjisi ve duyarlılığının mekanizmaları
|
|
5
|
Besin Alerjisi tanısında kullanılan testler
|
|
6
|
Besin Alerjisi ve duyarlılığına neden olan besinler (Süt, buğday)
|
|
7
|
Besin Alerjisi ve duyarlılığına neden olan besinler (Yumurta, balık, kabuklu deniz canlıları, sert kabuklu yemişler)
|
|
8
|
Besin Alerjisi ve duyarlılığı ile ilgili güncel bir makaleyi sunma ve interaktif olarak tartışma
|
|
9
|
Besin Alerjisi ve duyarlılığı ile ilgili güncel bir makaleyi sunma ve interaktif olarak tartışma
|
|
10
|
Besin Alerjisi ve duyarlılığından korunma yolları
|
|
11
|
Besin Alerjisi ve duyarlılığından korunma yolları
|
|
12
|
Besin Alerjisi ve duyarlılığında Beslenme Tedavisi (Eliminasyon Diyetleri)
|
|
13
|
Besin Alerjisi ve duyarlılığı ile ilgili bir vakanın diyetini interaktif olarak tartışma
|
|
14
|
Besin Alerjisi ve duyarlılığı ile ilgili bir vakanın diyetini interaktif olarak tartışma
|
|