ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Genel giriş
    2 Besin Alerjisi ve duyarlılığının tanımı ve sınıflandırması
    3 Besin Alerjisi ve duyarlılığının mekanizmaları
    4 Besin Alerjisi ve duyarlılığının mekanizmaları
    5 Besin Alerjisi tanısında kullanılan testler
    6 Besin Alerjisi ve duyarlılığına neden olan besinler (Süt, buğday)
    7 Besin Alerjisi ve duyarlılığına neden olan besinler (Yumurta, balık, kabuklu deniz canlıları, sert kabuklu yemişler)
    8 Besin Alerjisi ve duyarlılığı ile ilgili güncel bir makaleyi sunma ve interaktif olarak tartışma
    9 Besin Alerjisi ve duyarlılığı ile ilgili güncel bir makaleyi sunma ve interaktif olarak tartışma
    10 Besin Alerjisi ve duyarlılığından korunma yolları
    11 Besin Alerjisi ve duyarlılığından korunma yolları
    12 Besin Alerjisi ve duyarlılığında Beslenme Tedavisi (Eliminasyon Diyetleri)
    13 Besin Alerjisi ve duyarlılığı ile ilgili bir vakanın diyetini interaktif olarak tartışma
    14 Besin Alerjisi ve duyarlılığı ile ilgili bir vakanın diyetini interaktif olarak tartışma
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster