ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Beslenmeye giriş, sağlıklı beslenmede temel ilkeler K3
    2 Karbonhidratlar K1
    3 Proteinler K1
    4 Yağlar K1
    5 Su ve mineraller K1
    6 Vitaminler K1 ve K2
    7 Besin grupları, beslenmedeki önemleri, satın alırken ve saklarken dikkat edilecek hususlar - 1 K1 ve K3
    8 Besin grupları, beslenmedeki önemleri, satın alırken ve saklarken dikkat edilecek hususlar -2 K1 ve K3
    9 Klinikte sık rastlanan diyetler ve temel ilkeleri -1 K2 ve K3
    10 Klinikte sık rastlanan diyetler ve temel ilkeleri -2 K2 ve K3
    11 Gebe ve emzikli beslenmesi K1 ve K3
    12 Çocukluk çağında beslenme K1 ve K3
    13 Yaşlılık döneminde beslenme K1 ve K3
    14 İşçi ve sporcu beslenmesi K1 ve K3
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster