ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Beslenmeye Giriş, Yeterli ve Dengeli Beslenme Kavramı
    2 Karbonhidratlar
    3 Lipitler
    4 Proteinler
    5 Su ve Mineraller
    6 Vitaminler
    7 Besin Grupları, Beslenmedeki Önemleri, Satın Alırken ve Saklarken Dikkat Edilecek Hususlar
    8 Besinlerin Katkı Öğeleri ve İşlenerek Saklanması
    9 Besinlerdeki Zararlı Kimyasallar, Probiyotikler
    10 Gebe ve Emzikli Kadınların Beslenmesi
    11 Çocukların Beslenmesi
    12 Yaşlılarda Beslenme
    13 İşçilerin Beslenmesi ve Sporcuların Beslenmesi
    14 Nütrisyonel Girişimler
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster