Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Beslenmeye giriş, sağlıklı beslenmede temel ilkeler
|
K3
|
2
|
Karbonhidratlar
|
K1
|
3
|
Proteinler
|
K1
|
4
|
Yağlar
|
K1
|
5
|
Su ve mineraller
|
K1
|
6
|
Vitaminler
|
K1 ve K2
|
7
|
Besin grupları, beslenmedeki önemleri, satın alırken ve saklarken dikkat edilecek hususlar - 1
|
K1 ve K3
|
8
|
Besin grupları, beslenmedeki önemleri, satın alırken ve saklarken dikkat edilecek hususlar -2
|
K1 ve K3
|
9
|
Klinikte sık rastlanan diyetler ve temel ilkeleri -1
|
K2 ve K3
|
10
|
Klinikte sık rastlanan diyetler ve temel ilkeleri -2
|
K2 ve K3
|
11
|
Gebe ve emzikli beslenmesi
|
K1 ve K3
|
12
|
Çocukluk çağında beslenme
|
K1 ve K3
|
13
|
Yaşlılık döneminde beslenme
|
K1 ve K3
|
14
|
İşçi ve sporcu beslenmesi
|
K1 ve K3
|