Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Beslenmeye Giriş, Yeterli ve Dengeli Beslenme Kavramı
|
|
2
|
Karbonhidratlar
|
|
3
|
Lipitler
|
|
4
|
Proteinler
|
|
5
|
Su ve Mineraller
|
|
6
|
Vitaminler
|
|
7
|
Besin Grupları, Beslenmedeki Önemleri, Satın Alırken ve Saklarken Dikkat Edilecek Hususlar
|
|
8
|
Besinlerin Katkı Öğeleri ve İşlenerek Saklanması
|
|
9
|
Besinlerdeki Zararlı Kimyasallar, Probiyotikler
|
|
10
|
Gebe ve Emzikli Kadınların Beslenmesi
|
|
11
|
Çocukların Beslenmesi
|
|
12
|
Yaşlılarda Beslenme
|
|
13
|
İşçilerin Beslenmesi ve Sporcuların Beslenmesi
|
|
14
|
Nütrisyonel Girişimler
|
|