Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Klinik biyokimyanın tanımı
|
K1: Bölüm 1
YK2: Bölüm 1
|
2
|
Biyokimyasal örnek alım teknikleri
|
K1: Bölüm 2
YK2: Bölüm 3
|
3
|
Klinik durumlarla ilgili olarak biyokimyasal parametre seçimi
|
K2: Bölüm 1
YK1: Bölüm 3
|
4
|
Klinik biyokimya yöntemleri
|
K2: Bölüm 1
YK1: Bölüm 3
|
5
|
Metabolizma bozuklukları
|
K1: Bölüm 4
K2: Bölüm 5
|
6
|
Protein metabolizması bozuklukları
|
K1: Bölüm 5
K2: Bölüm 3-5
|
7
|
Plazma proteinlerinin patolojik değişimleri
|
K1: Bölüm 6
K2: Bölüm 6
|
8
|
Bağışıklık ve önemi
|
K1: Bölüm 8
K2: Bölüm 10
|
9
|
Klinik biyokimyada enzimler
|
K1:Bölüm 9
K2: Bölüm 7-9
|
10
|
Karbonhidrat metabolizmasının kalıtsal bozuklukları
|
K1: Bölüm 10
K2: Bölüm 14
|
11
|
Mineral maddelerin yetersizliği veya fazlalığı
|
K1: Bölüm 15
K2: Bölüm 44
|
12
|
Lipid-lipoprotein metabolizması bozuklukları
|
K1: Bölüm 11
K2: Bölüm 15
|
13
|
Beslenme ilgili hastalıklar-I
|
K1: Bölüm 13
K2: Bölüm 43
|
14
|
Beslenme ilgili hastalıklar-II
|
K1: Bölüm 13
K2: Bölüm 43
|