Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Klinik biyokimyanın tanımı
|
|
2
|
Biyokimyasal örnek alım teknikleri
|
|
3
|
Klinik durumlarla ilgili olarak biyokimyasal parametre seçimi
|
|
4
|
Klinik biyokimya yöntemleri
|
|
5
|
Metabolizma bozuklukları
|
|
6
|
Protein metabolizması bozuklukları
|
|
7
|
Plazma proteinlerinin patolojik değişimleri
|
|
8
|
Bağışıklık ve önemi
|
|
9
|
Klinik biyokimyada enzimler
|
|
10
|
Karbonhidrat metabolizmasının kalıtsal bozuklukları
|
|
11
|
Mineral maddelerin yetersizliği veya fazlalığı
|
|
12
|
Lipid-lipoprotein metabolizması bozuklukları
|
|
13
|
Beslenme ilgili hastalıklar-I
|
|
14
|
Beslenme ilgili hastalıklar-II
|
|