ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Mikrobiyota tanımı ve önemi K1: Bölüm A1
    2 Anatomik Bölgeler ve mikrobiyatanın oluşumu K1: BölümA 2-9-10
    3 Bağırsak Mikrobiyotası K1: Bölüm A2
    4 Bağırsak Mikrobiyotası ve Beslenme I K1: Bölüm A 11
    5 Bağırsak Mikrobiyotası ve Besin öğeleri K1: Bölüm C1-C2
    6 Bağırsak Mikrobiyotası Probiyotikler ve Etki Mekanizmaları K1: Bölüm B1-C3
    7 Gıda Katkı Maddeleri ve Bağrısak Mikrobiyotasına Etkileri K1: Bölüm C7
    8 Fonksiyonel ve Fermente Besinlerin Mikrobiyota Üzerine Etkisi K1: Bölüm C5
    9 Farklı Beslenme Modellerinin Bağırsak Mikrobiyotası Üzerine Etkisi K1: Bölüm C4
    10 Çeşitli Hastalıkların Mikrobiyota ile İlişkisi K1: Bölüm A16-18
    11 Çeşitli Hastalıkların Mikrobiyota ile İlişkisi K1: Bölüm A24
    12 Çeşitli Hastalıkların Mikrobiyota ile İlişkisi K1: Bölüm A28-29
    13 Çeşitli Hastalıkların Mikrobiyota ile İlişkisi K1: Bölüm A30
    14 Antibiyotiklerin Mikrobiyotaya Etkisi K1: Bölüm A14
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster