Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Mikrobiyota tanımı ve önemi
|
K1: Bölüm A1
|
2
|
Anatomik Bölgeler ve mikrobiyatanın oluşumu
|
K1: BölümA 2-9-10
|
3
|
Bağırsak Mikrobiyotası
|
K1: Bölüm A2
|
4
|
Bağırsak Mikrobiyotası ve Beslenme I
|
K1: Bölüm A 11
|
5
|
Bağırsak Mikrobiyotası ve Besin öğeleri
|
K1: Bölüm C1-C2
|
6
|
Bağırsak Mikrobiyotası Probiyotikler ve Etki Mekanizmaları
|
K1: Bölüm B1-C3
|
7
|
Gıda Katkı Maddeleri ve Bağrısak Mikrobiyotasına Etkileri
|
K1: Bölüm C7
|
8
|
Fonksiyonel ve Fermente Besinlerin Mikrobiyota Üzerine Etkisi
|
K1: Bölüm C5
|
9
|
Farklı Beslenme Modellerinin Bağırsak Mikrobiyotası Üzerine Etkisi
|
K1: Bölüm C4
|
10
|
Çeşitli Hastalıkların Mikrobiyota ile İlişkisi
|
K1: Bölüm A16-18
|
11
|
Çeşitli Hastalıkların Mikrobiyota ile İlişkisi
|
K1: Bölüm A24
|
12
|
Çeşitli Hastalıkların Mikrobiyota ile İlişkisi
|
K1: Bölüm A28-29
|
13
|
Çeşitli Hastalıkların Mikrobiyota ile İlişkisi
|
K1: Bölüm A30
|
14
|
Antibiyotiklerin Mikrobiyotaya Etkisi
|
K1: Bölüm A14
|