ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Öğretimde temel kavramlar, öğretimi sınırlayan faktörler, öğretim süreci ve hedefler, öğretim öğeleri, iletişim süreci, öğretim ilkeleri, öğretimde strateji, metot ve teknikler, öğretim yöntemleri (metotlar), bireysel eğitim ve Eğitim öğretimde temel kavramlar Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanma
    2 Öğrenme kuramları Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanma
    3 Formal, informal, yaygın ve örgün eğitim kavramları Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanma
    4 Öğretim ögeleri ve öğretim ortamı, teknoloji kullanımı Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanma
    5 Öğrenme kavramı ve kişilerarası iletişim Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanma
    6 Öğrenme -öğretme süreci ve hedeflerin belirlenmesi ve eğitim içeriğinin belirlenmesi ve planlanması Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanma
    7 Sağlık eğitiminde kullanılan öğrenme-öğretme yöntemleri ve Sağlık eğitimim süreci ve basamakları Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanma
    8 Sağlık eğitiminde kullanılan öğrenme-öğretme yöntemleri ve Sağlık eğitimim süreci ve basamakları Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanma
    9 Etkili sunum yöntemleri ve özellikleri Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanma
    10 Hizmet içi eğitim kavramı özellikleri Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanma
    11 Yetişkin eğitimim ve özellikleri ve Eğitim-öğretim örnek sunumlar Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanma
    12 Yaratıcılık, İşbirliğine Dayalı Öğrenme ve Grup eğitim uygulamaları Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanma
    13 Eleştirel Düşünme ve Probleme dayalı öğretme- öğrenme Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanma
    14 Doğuma Hazırlık Eğitim Yöntemleri Antenatal Eğitim Anne- Baba Okulları Doğuma Destek Eğitimi Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanma
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster