ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Doğum ve Doğumun Tarihçesi Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanılması
    2 Doğum Ağrısının Fizyolojisi-1 Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanılması
    3 Doğum Ağrısının Fizyolojisi-2 Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanılması
    4 Doğum Ağrısının Değerlendirilmesi Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanılması
    5 Doğum Ağrısının Yönetimi Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanılması
    6 Doğum Ağrısının Kontrolünde Farmakolojik Yöntemler Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanılması
    7 Doğum Ağrısının Kontrolünde Farmakolojik Yöntemler 2 Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanılması
    8 Doğum Ağrısının Kontrolünde Non-Farmakolojik Yöntemler-1 Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanılması
    9 Doğum Ağrısının Kontrolünde Non-Farmakolojik Yöntemler-2 Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanılması
    10 Doğum Ağrısının Kontrolünde Non-Farmakolojik Yöntemler-3 Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanılması
    11 Doğum Ağrısının Kontrolünde Non-Farmakolojik Yöntemler-4 Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanılması
    12 Post partum dönem ve ağrı Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanılması
    13 Post partum dönem ve ağrı 2 Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanılması
    14 Post partum dönem ve ağrı 2 Önerilen kaynaklardan ilgili konuya hazırlanılması
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster