ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Eğitimde Temel Kavramlar Sağlığın Geliştirilmesi ve Sağlık Eğitimi, T.C. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü, LEMON Hemşirelikte Eğitim Materyali, Ankara, 1998
    2 Programın Yapısal Boyutları ve Program Sağlığın Geliştirilmesi ve Sağlık Eğitimi, T.C. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü, LEMON Hemşirelikte Eğitim Materyali, Ankara, 1998
    3 Geliştirme Süreci Sağlığın Geliştirilmesi ve Sağlık Eğitimi, T.C. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü, LEMON Hemşirelikte Eğitim Materyali, Ankara, 1998
    4 Eğitim Programı Sağlığın Geliştirilmesi ve Sağlık Eğitimi, T.C. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü, LEMON Hemşirelikte Eğitim Materyali, Ankara, 1998
    5 Eğitim Teknolojisi ve Öğretim Yöntemleri Sağlığın Geliştirilmesi ve Sağlık Eğitimi, T.C. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü, LEMON Hemşirelikte Eğitim Materyali, Ankara, 1998
    6 Öğrenci Eğitim Programı ve Tartışma Sağlığın Geliştirilmesi ve Sağlık Eğitimi, T.C. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü, LEMON Hemşirelikte Eğitim Materyali, Ankara, 1998
    7 Öğretimde Yeni Yaklaşımlar Sağlığın Geliştirilmesi ve Sağlık Eğitimi, T.C. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü, LEMON Hemşirelikte Eğitim Materyali, Ankara, 1998
    8 Öğretimde Strateji Yöntem ve Teknikler Sağlığın Geliştirilmesi ve Sağlık Eğitimi, T.C. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü, LEMON Hemşirelikte Eğitim Materyali, Ankara, 1998
    9 Öğretimde Strateji Yöntem ve Teknikler Sağlığın Geliştirilmesi ve Sağlık Eğitimi, T.C. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü, LEMON Hemşirelikte Eğitim Materyali, Ankara, 1998
    10 Ebelikte Beceri Eğitimi Sağlığın Geliştirilmesi ve Sağlık Eğitimi, T.C. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü, LEMON Hemşirelikte Eğitim Materyali, Ankara, 1998
    11 Ebelikte Beceri Eğitimi Değerlendirmesi Sağlığın Geliştirilmesi ve Sağlık Eğitimi, T.C. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü, LEMON Hemşirelikte Eğitim Materyali, Ankara, 1998
    12 Ebelikte Beceri Eğitimi Değerlendirmesi Sağlığın Geliştirilmesi ve Sağlık Eğitimi, T.C. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü, LEMON Hemşirelikte Eğitim Materyali, Ankara, 1998
    13 Probleme Dayalı Öğretim Yöntemleri Sağlığın Geliştirilmesi ve Sağlık Eğitimi, T.C. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü, LEMON Hemşirelikte Eğitim Materyali, Ankara, 1998
    14 Probleme Dayalı Öğretim Yöntemleri Sağlığın Geliştirilmesi ve Sağlık Eğitimi, T.C. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü, LEMON Hemşirelikte Eğitim Materyali, Ankara, 1998
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster