Kaynaklar
|
K1. Akın A, Aile Planlamasından Üreme Sağlığına Geçiş, Aktüel Tıp Dergisi, Kadın Sağlığı Özel Sayısı, Cilt:6, Sayı:1,Ocak-Şubat 2001,s. 4-8.
K2. Akın A, Üremeye İlişkin Haklar ve Üreme Sağlığı, Dünya Nüfus ve Kalkınma Konferansı Raporu (Özet), Ankara, TC Sağlık Bakanlığı Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Genel Müdürlüğü, 1994; s. 15-19.
K3. Akkuzu G, Dezavantajlı Gruplarda Üreme Sağlığı Sorunları, Türkiye Klinikleri Doğum, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Özel Dergisi, Üreme Sağlığı Özel sayısı. 171-6 (2017).
K4. Ali İhsanTaşçı, Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı, BETİM Kitaplığı, İstanbul, 2017.
K5. Artan İ. (ed.), Cinsel Gelişim ve Eğitim, Her Yönüyle Okul Öncesi Eğitim 22, Hedef CS Yayıncılık, Ankara, 2015.
K6. Ersanlı K, Kumcağız H, Cinsel Sağlık Eğitimi, Pegem Akademi, Ankara, 2016.
K7. Serenli S (çev), Cinselliği Kuramlaştırmak Nota Bene Yayınları, Ankara, 2012.
K8. Özgüven İ. E., Cinsellik ve Cinsel Yaşam, Nobel Akademik Yayıncılık, 2012.
K9. Taşçı A.İ, Cinsel Eğitim, İz Yayıncılık, İstanbul, 2010.
K10. Büyükkayacı Duman N (ed), Cinsel Sağlık, Nobel Tıp Kitabevleri, İstanbul, 2019.
K11. Uğur, M. (2003). Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklarda Klinik Bulgular ve Tanı, III. Uluslararası Üreme Sağlığı ve Aile Planlaması Kongresi, 115.
K12. Yetkin, N. (1998). Cinsel Sorunlara Yaklaşım, Cinsel Sorunlara Genel Yaklaşım, Roche AŞ, İstanbul, 36- 41.
K.13. Toplumsal cinsiyet, Sağlık ve Kadın. Ed. A. Akın, Hacettepe Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (HÜKSAM), Hacettepe Üniversitesi Yayınları, Ankara, 2003.
K14."Türkiye Nüfus ve Sağlık Araştırması 2008", Hacettepe Nüfus Etütleri Enstitüsü, Sağlık Bakanlığı AÇSAP Gn. Müdürlüğü, Devlet Planlama Teşkilatı ve Avrupa Birliği, Ankara.
K15.Türkiye`de Ana Sağlığı, Aile Planlaması Hizmetleri ve İsteyerek Düşükler: Türkiye Nüfus ve Sağlık Araştırması 1998 İleri Analiz Sonuçları" Ed. A. Akın. Hacettepe Üniversitesi, UNFPA, Ankara, 2002
K16. Türkiye`de Toplumsal Cinsiyet ve Sağlık". Ed. A. Akın, KSS, HÜKSAM ve UNFPA Yayını, Ankara, 2004.
K17. Türkiye Klinikleri Doğum, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Özel Dergisi, İncinebilir Kadınlar Özel Sayısı, 4 (1) 2018.
|