ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 İşletmenin faaliyet alanı ve sektördeki yeri değerlendirilir.
    2 Hammaddeden nihai ürüne işletmenin genel üretim akışı değerlendirilir.
    3 Görev yapılacak prosese ilişkin gözlem ve değerlendirme yapılır.
    4 Yapılacak iş ve işlemler belirlenir.
    5 Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım I
    6 Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım II
    7 Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım III
    8 Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım VI
    9 Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım VII
    10 Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım VIII
    11 Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım IX
    12 Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım X
    13 Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım XI
    14 Gözlem, iş ve işlemlerin raporlanması.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster