Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
İşletmenin faaliyet alanı ve sektördeki yeri değerlendirilir.
|
|
2
|
Hammaddeden nihai ürüne işletmenin genel üretim akışı değerlendirilir.
|
|
3
|
Görev yapılacak prosese ilişkin gözlem ve değerlendirme yapılır.
|
|
4
|
Yapılacak iş ve işlemler belirlenir.
|
|
5
|
Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım I
|
|
6
|
Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım II
|
|
7
|
Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım III
|
|
8
|
Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım VI
|
|
9
|
Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım VII
|
|
10
|
Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım VIII
|
|
11
|
Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım IX
|
|
12
|
Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım X
|
|
13
|
Üretim proseslerinin gözlemlenmesi; belirli bir prosese etkin katılım XI
|
|
14
|
Gözlem, iş ve işlemlerin raporlanması.
|
|