Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Astar bünyesinde kullanılan özlü ve özsüz hammaddeler ve boyar oksitlerin özellikleri
|
|
2
|
Astar bünyesinde kullanılan özlü ve özsüz hammaddeler ve boyar oksitlerin özellikleri
|
|
3
|
Astar çeşitleri ve özellikleri
|
|
4
|
Seçilen astar tipleri ile ilgili reçetelerin hazırlanması
|
|
5
|
Reçetelerin tartılması ve öğütülmesi.
|
|
6
|
Hazırlanan astarların farklı pişirim atmosferlerinde pişirimi.
|
|
7
|
Reçetelerin tartılması ve öğütülmesi.
|
|
8
|
Hazırlanan astarların farklı pişirim atmosferlerinde pişirimi.
|
|
9
|
Astar hataları ve bunların düzeltilmesi
|
|
10
|
Astarların uygulanacağı ürünlerin hazırlanması.
|
|
11
|
Astarların uygulanacağı ürünlerin hazırlanması.
|
|
12
|
Uygun görülen reçetelerin üç boyutlu seramik yüzeylerde uygulanması.(1.kısım)
|
|
13
|
Uygun görülen reçetelerin üç boyutlu seramik yüzeylerde uygulanması.(2.kısım)
|
|
14
|
Sonuçların değerlendirilmesi
|
|