ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Astar bünyesinde kullanılan özlü ve özsüz hammaddeler ve boyar oksitlerin özellikleri
    2 Astar bünyesinde kullanılan özlü ve özsüz hammaddeler ve boyar oksitlerin özellikleri
    3 Astar çeşitleri ve özellikleri
    4 Seçilen astar tipleri ile ilgili reçetelerin hazırlanması
    5 Reçetelerin tartılması ve öğütülmesi.
    6 Hazırlanan astarların farklı pişirim atmosferlerinde pişirimi.
    7 Reçetelerin tartılması ve öğütülmesi.
    8 Hazırlanan astarların farklı pişirim atmosferlerinde pişirimi.
    9 Astar hataları ve bunların düzeltilmesi
    10 Astarların uygulanacağı ürünlerin hazırlanması.
    11 Astarların uygulanacağı ürünlerin hazırlanması.
    12 Uygun görülen reçetelerin üç boyutlu seramik yüzeylerde uygulanması.(1.kısım)
    13 Uygun görülen reçetelerin üç boyutlu seramik yüzeylerde uygulanması.(2.kısım)
    14 Sonuçların değerlendirilmesi
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster