Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Alternatif seramik pişirim teknikleri ve seramik fırınları hakkında bilgi verilmesi
|
K1. Bölüm 1
|
2
|
Raku pişirimi ve çıplak raku pişirimi uygulamaları ve örnekleri sunumu
|
K1. Bölüm 2
|
3
|
Saggar pişirimi ve Obvara pişirimi uygulamaları ve örnekleri sunumu
|
K1. Bölüm 3
|
4
|
Tuz pişirimi ve soda pişirimi uygulamaları ve örnekleri sunumu
|
K1. Bölüm 4
|
5
|
Farklı pişirim teknikleri için ürün tasarımı ilkeleri
|
K1. Bölüm 5
|
6
|
Tasarımların oluşturulması ve değerlendirme: Bölüm 1
|
K1. Bölüm 6
|
7
|
Tasarımların oluşturulması ve değerlendirme: Bölüm 2
|
K1. Bölüm 7
|
8
|
Tasarımların uygulanması: Bölüm 1
|
K1. Bölüm 8
|
9
|
Tasarımların uygulanması: Bölüm 2
|
K1. Bölüm 9
|
10
|
Tasarımların uygulanması: Bölüm 3
|
K1. Bölüm 10
|
11
|
Pişirim sırasında kullanılacak fırın, ekipman ve malzemelerin tanıtımı ve güvenlik önlemleri hakkında bilgilendirme
|
K1. Bölüm 11
|
12
|
Pişirim yöntemlerinin uygulanması: Bölüm 1
|
K1. Bölüm 12
|
13
|
Pişirim yöntemlerinin uygulanması: Bölüm 2
|
K1. Bölüm 13
|
14
|
Pişirim yöntemlerinin uygulanması: Bölüm 3
|
K1. Bölüm 14
|