ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Sentetik liflerin temel özellikleri hakkında bilgi verilmesi. K2 Bölüm 7 ve 8
    2 Sentetik liflerin sınıflandırılması. K2 Bölüm 7 ve 8
    3 Sentetik liflerin üretim yöntemlerinin incelenmesi. K1 Doğal Lifler Yapay Lifler K4 Bölüm 1 ve 2
    4 Sentetik liflerin fiziksel ve kimyasal özelliklerinin incelenmesi. K2 Bölüm 7, 8 ve 9 K1 Doğal Lifler Yapay Lifler K3 Bölüm 2
    5 Sentetik liflerin kullanım özelliklerinin incelenmesi. K2 Bölüm 7, 8 ve 9 K1 Doğal Lifler Yapay Lifler
    6 İplik üretim yöntemleri hakkında temel bilgilerin verilmesi. K1 Bölüm 4 ve 5
    7 İplik hazırlık işlemlerinin anlatılması. K1 Bölüm 4 ve 5
    8 İplik üretim yöntemleri; Ring iplikçiliğinin incelenmesi. K1 Bölüm 4 ve 5
    9 Modern eğirme sistemleri; openend iplik eğirme sistemlerinin incelenmesi. K1 Bölüm 4 ve 5
    10 Modern eğirme sistemleri; hava jetli iplik eğirme sistemleri hakkında bilgi verilmesi. K1 Bölüm 4 ve 5
    11 Doğal liflerden elde edilen ipliklerin anlatılması. K1 Bölüm 4 ve 5 K4 Bölüm 4
    12 Fantazi ipliklerin üretim teknikleri hakkında bilgi verilmesi. K1 Bölüm 4 ve 5 K4 Bölüm 4
    13 Fantazi ipliklerin özellikleri hakkında bilgi verilmesi. K1 Bölüm 4 ve 5 K4 Bölüm 4 K3 Bölüm 2
    14 İplik hataları hakkında bilgiler verilmesi. K1 Bölüm 4 ve 5 K4 Bölüm 4 K3 Bölüm 2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster