Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Maliyet, hacim, kâr analizi (Tek ürün üretilip satıldığı varsayımı altında)
|
|
2
|
Maliyet, hacim, kâr analizi (Birden fazla ürün üretilip satıldığı durumda)
|
|
3
|
Sipariş maliyet yöntemi
|
|
4
|
Safha maliyet yöntemine giriş
|
|
5
|
Safha maliyet yöntemi, Tek safha uygulaması
|
|
6
|
Safha maliyet yöntemi, Birden fazla safha uygulaması
|
|
7
|
Safha maliyet yöntemi, Üretim kayıpları ve fireler
|
|
8
|
Standart maliyet yöntemi
|
|
9
|
Standart maliyet yöntemine göre sapmaların hesaplanması ve muhasebeleştirilmesi
|
|
10
|
Tam maliyet yöntemi, normal maliyet yöntemi
|
|
11
|
Değişken maliyet yöntemi
|
|
12
|
Maliyet yönetim sistemi
|
|
13
|
Planlama ve kontrol aracı olarak bütçeleme
|
|
14
|
Üretim işletmelerinde enflasyon muhasebesi uygulamaları
|
|