ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Emek ekonomisine giriş Emek ekonomisine giriş Parasız ve Bildirici (1A/1.Bölüm),Mahajan ve Geet (1.Bölüm)
    2 Emek arzı, iş arayışları, hanehalkı emek arzı Parasız ve Bildirici (1A/2. - 3.Bölüm),Mahajan ve Geet (1.Bölüm)
    3 Emek talebi, ücret oranlarının belirlenmesi Parasız ve Bildirici (1A/5. - 6.Bölüm),Mahajan ve Geet (3.Bölüm)
    4 Beşeri sermaye ve insana yatırım, eğitim ve işgücü planlaması Cahuc ve Zylberbeg (2. Bölüm),Mahajan ve Geet (7.-8. Bölüm)
    5 Göç ve kayıtdışı emek piyasası Parasız ve Bildirici (1A/11-12.Bölüm)
    6 Üretim ve yönetim sistemlerindeki gelişmelerin emek piy. etkisi Parasız ve Bildirici (1A/15-19.Bölüm)
    7 Üretim, reel ücret ve gelirin fonksiyonel dağılımı açısından emeğin analizi Parasız ve Bildirici(1A/19,20,21.Bölüm)
    8 Eksik istihdam sorunun analizi Parasız ve Bildirici (1A/ 27.Bölüm)
    9 Gelirler politikası Parasız ve Bildirici (1A/ 28. Bölüm)
    10 Türkiye?de işsizlik ve istihdam Parasız ve Bildirici (1A/ 29. Bölüm)
    11 Keynesgil ve Monetarist yaklaşımlar açısından emek piy. analizi Parasız ve Bildirici (1A/ 30.-33.Bölüm)
    12 Rasyonel Bekleyişler ve Arz Yanlı yaklaşımlar açısından emek piy analizi Parasız ve Bildirici (3A/31-38.Bölüm)
    13 Etkin ücret hipotezi, zımni sözleşme modeli, Parasız ve Bildirici (1A/34-36.Bölüm)
    14 İçerdekiler dışardakiler yaklaşımı, histeresiz olgusu Parasız ve Bildirici (1A/35-37.Bölüm)
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster