Yardımcı Kitap
|
Akyüz,Hüseyin, Eğitim Sosyolojisinin Temel Kavram Ve Alanları Üzerine Bir Araştırma, Milli Eğitim Bakanlığı Yayınları, İstanbul, 2001
Aydın, Mustafa, Siyasetin Sosyolojisi, Açılım Kitap, Pınar Yayınları, İstanbul, 2006
Barry, Norman P., Modern Siyaset Teorisi, Çevirenler,Mustafa Erdoğan, Yusuf Şahin, Liberte Yayınları, Ankara, 2004
Bottomore, Tom, Siyaset Sosyolojisi, , Erol Mutlu, Teori Yayınları, Ankara, 1987
Canatan, Kadir, Ergun Yıldırım, Aile Sosyolojisi. Açılım Kitap. İstanbul 2009.
Demirkan, S. Y.ve diğerleri Boşanma Nedenleri Araştırması , T.C. Başbakanlık Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Yayınları , Ankara, Haziran 2009
Doğan, İsmail, Eğitim Sosyolojisi, Nobel Yayın ve Dağıtım, Ankara, 2011
Ergun, Mustafa, Eğitim Sosyolojisi, Ocak Yayınları, Ankara, 1997
Heywood, Andrew, Siyaset, Çev :Buğra Kalkan (Edit), Bekir Berat Özüpek vd. , Adres Yayınları, Ankara 2006
Joneski, Thomas Vd, Siyaset Sosyolojisi:Devletler, Sivil Toplumlar Ve Küreslleşme,Çev:Ajdan Küçükçifçivd.,
Morrish,Ivor, The Sociology of Education: An Introduction, George Allen and Unwin Ltd, London, 1973
Phoneix Yayınları, Ankara, 2010
Tezcan, Mahmut, Eğitim Sosyolojisi, Ankara, 1997
Tezcan, Mahmut, Sosyolojik Kuramlarda Eğitim, Anı Yayıncılık, Ankara, 2005
Vergin, Nur, Siyasetin Sosyolojisi, Bağlam Yayıncılık, İstanbul, 2007
Yıldız, H. Dursun ve diğerleri Sosyo Kültürel Değişim Sürecinde Türk Ailesi, Proje Yürütücüsü, T.C. Başbakanlık Aile Araştırma Kurumu Yayınları 1 Ankara, Aralık 1992
|