ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Öğrencilerin ilgi alanının belirlenerek derslerin seçimi
    2 Danışman öğretim üyesi rehberliğinde tez yapılacak konunun öğrencinin ilgi ve okumalarına göre belirlenmesi
    3 Danışman rehberliğinde öğrencilerin konularının kaynak, imkan, yöntem, yazım açılarından değerlendirilmesi Eğitim ve öğretim konusunda rehberlik yapma
    4 Literatür taraması eğitim ve öğretim konusunda rehberlik yapma
    5 Literatürün akademik normlara göre düzenlenmesi ve listelenmesi Eğitim ve öğretim konusunda rehberlik yapma
    6 Literatürün nicel ve nitel açıdan gözden geçirilerek yeterliliğinin belirlenmesi konusunda rehberlik yapma
    7 Tezle ilgili genel bir taslak plan oluşturulması konusunda rehberlik yapma
    8 Araştırma takviminin belirlenmesi Eğitim ve öğretim konusunda rehberlik yapma
    9 Tezle ilgili bir ara rapor hazırlanması konusunda rehberlik yapma
    10 Ara raporlar çerçevesinde sınırlılık ve sorunların saptanması ve seçenek oluşturulması konusunda rehberlik yapma
    11 Tez konularının özgülleştirilmesi ve planın netleştirilmesi konusunda rehberlik yapma
    12 Tezin, bilimsel bir metnin biçimine uygun yazımının denetlenmesi konusunda rehberlik yapma
    13 Tez yazımına başlanması konusunda rehberlik yapma
    14 Genel yöntem, yazım ve biçim denetimi ve Sunuş, Dönem Sonu Raporu konusunda rehberlik yapma
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster