ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Ekosistemlerde Enerji Akışı, Enerji Akışı İle Besin Zinciri Arasındaki İlişkiler, Madde Döngüsü. K1-Bölüm 3 (s. 52-73).
    2 Ekosistemlerin özelliklerini belirleyen unsur ve etkenler, ekosistemlerde gelişim K1- Bölüm 6 (s.134 -151).
    3 Biyolojik çeşitlilik, biyolojik çeşitliliğin küresel dağılışı ve korunması K1- Bölüm 7. (s.161 -183).
    4 Küresel Isınma ve Ekosistemler. K1- Bölüm 14 (s. 398-413).
    5 İklim Değişikliğinin Bilimsel Temelleri, Türkiye?ye Etkileri K2- Eğitim Modülleri Serisi 1.
    6 Türkiye?de İklim Değişikliği ile Mücadelede Politikalar K2- Eğitim Modülleri Serisi 4.
    7 İklim Değişikliğinin Ekolojik Sistemlerdeki Yeri K2- Eğitim Modülleri Serisi 5.
    8 ARASINAV ARASINAV
    9 Enerji Politikalarının İklim Değişikliği İle Mücadeledeki Yeri K2- Eğitim Modülleri Serisi 6.
    10 Su Kaynakları Yönetimi ve İklim Değişikliği K2- Eğitim Modülleri Serisi 8
    11 Yerel İklim Eylem Planlaması ve Türkiye Pratikleri K2- Eğitim Modülleri Serisi 10
    12 İklim Değişikliğinin İnsan Sağlığına Etkileri K2- Eğitim Modülleri Serisi 14
    13 İklim Değişikliğinin Neden Olduğu Afetler K2- Eğitim Modülleri Serisi 15
    14 İklim Değişikliği İle Mücadelede Gençliğin Sorumluluğu K2- Eğitim Modülleri Serisi 17
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster