Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Ayırma ve saflaştırma tekniklerine giriş
|
|
2
|
Ekstraksiyon, ekstraksiyon prensipleri ve türleri
|
|
3
|
Ekstraksiyon, ekstraksiyon prensipleri ve türleri
|
|
4
|
Destilasyon ve destilasyon türleri
|
|
5
|
Destilasyon ve destilasyon türleri
|
|
6
|
Süblimleşme, kristallendirme
|
|
7
|
Ara sınav
|
|
8
|
Kromatografiye giriş
|
|
9
|
Kromatografinin tarihçesi
|
|
10
|
Kolon Kromatografisi
|
|
11
|
Kolon Kromatografisi
|
|
12
|
İnce Tabaka Kromatografisi
|
|
13
|
Gaz kromatografisi
|
|
14
|
Sıvı kromatografisi
|
|