ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Ayırma ve saflaştırma tekniklerine giriş
    2 Ekstraksiyon, ekstraksiyon prensipleri ve türleri
    3 Ekstraksiyon, ekstraksiyon prensipleri ve türleri
    4 Destilasyon ve destilasyon türleri
    5 Destilasyon ve destilasyon türleri
    6 Süblimleşme, kristallendirme
    7 Ara sınav
    8 Kromatografiye giriş
    9 Kromatografinin tarihçesi
    10 Kolon Kromatografisi
    11 Kolon Kromatografisi
    12 İnce Tabaka Kromatografisi
    13 Gaz kromatografisi
    14 Sıvı kromatografisi
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster