Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Alkoller , eterler, tiyoller ve sülfürler
|
|
2
|
Alkoller , eterler, tiyoller ve sülfürler
|
|
3
|
Karbonil Bileşikleri, Eldeleri
Karbonil grubuna katılmalar, Tautomerleşme ve tepkimeleri
|
|
4
|
Karboksilli Asitler ve Esterler
|
|
5
|
Karboksilik asit türevleri ? eldeleri ve tepkimeleri
|
|
6
|
Aromatik Bileşikler ve Aromatiklik
|
|
7
|
Aromatik Bileşiklerin Tepkimeleri
|
|
8
|
Aromatik Bileşiklerin Tepkimeleri
|
|
9
|
Fenoller
|
|
10
|
Nükleofilik aromatik yer değiştirme-
|
|
11
|
Aminler
|
|
12
|
Aminoasitler
|
|
13
|
Karbonhidratlar
|
|
14
|
Karbonhidratlar
|
|