ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Bilgisayarın donanımı ve yazılımı K1) Ders Notu
    2 Bilgisayarın girdi ve çıktı birimleri K1) Ders Notu
    3 Merkezi işlem, ROM, RAM K1) Ders Notu
    4 İşletim sistemi yazılımı (WİNDOWS) K1) Ders Notu
    5 Windows işletim sistemi ofis programlarından Word programının tanıtımı-1 K1) Ders Notu
    6 Windows işletim sistemi ofis programlarından Word programının tanıtımı-2 K1) Ders Notu
    7 Windows işletim sistemi ofis programlarından Word programının tanıtımı-3 K1) Ders Notu
    8 Windows işletim sistemi ofis programlarından Word programının tanıtımı-4 K1) Ders Notu
    9 Windows işletim sistemi ofis programlarından Excel programının tanıtımı-1 K1) Ders Notu
    10 Windows işletim sistemi ofis programlarından Excel programının tanıtımı-2 K1) Ders Notu
    11 Windows işletim sistemi ofis programlarından Excel programının tanıtımı-3 K1) Ders Notu
    12 Windows işletim sistemi ofis programlarından Power Point programının tanıtımı-1 K1) Ders Notu
    13 Windows işletim sistemi ofis programlarından Power Point programının tanıtımı-2 K1 Ders Notu
    14 Windows işletim sistemi ofis programlarından Power Point programının tanıtımı-3 K1) Ders Notu
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster