ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Organik ürünlerin muhafazasının amacı ve önemi K1, D1
    2 Organik tarımsal ürünlerde fizyolojik gelişmeler K1, Y1
    3 Hasat öncesi durumda gelişmeyi etkileyen faktörler K1, D1
    4 Solunum, solunum oranı, solunum hızı ve solunum hızını etkileyen faktörler K1, Y1
    5 Organik ürünlerde hasat kriterleri ve hasat teknikleri K1
    6 Hasat zamanının saptanması, örnek alma, hasat ölçütlerinde temel değerlerin belirlenmesi, hasat şekilleri ve yöntemleri K1
    7 Organik ürünlerde hasattan sonra görülen kayıplar ve önleme yolları K1
    8 Depolamanın amacı, depo özellikleri ve depolama sırasında gerekli ortam koşulları K1
    9 Organik ürünlerin işlenmesi, ambalajlanması, etiketlenmesi, depolanması K1
    10 Paketleme evi ve paketleme evi işlemleri K1
    11 Taşıma ve pazara ulaştırma K1
    12 Organik ürünlerde derim öncesi ve sonrası uygulamalar K1
    13 Organik tarımda pazarlama sistemleri, üretici ve tüketici istekleri K1
    14 Organik ürünlerde markalaşma ve etkileri K1, D1
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster