Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Türkiye ve dünyada meyveciliğin yeri, beslenmedeki önemi
|
K1
|
2
|
Meyve gruplarının genel sınıflaması
|
K1
|
3
|
Meyveciliğin ekolojik istekleri
|
K1
|
4
|
Meyve ağaçlarında çiçek tomurcuğu oluşumu
|
K2
|
5
|
Meyvenin oluşumu
|
K2
|
6
|
Meyvecilikte çoğaltma teknikleri-I
|
K1, K2
|
7
|
Meyvecilikte çoğaltma teknikleri-II
|
K1, K2
|
8
|
Meyve bahçesinin kurulması ve yıllık bakım işlemleri-I
|
K1, Y1
|
9
|
Meyve bahçesinin kurulması ve yıllık bakım işlemleri-II
|
K1, Y1
|
10
|
Meyve ağaçlarının beslenmesi
|
K1
|
11
|
Meyve ağaçlarının budanması
|
K1
|
12
|
Büyümeyi düzenleyici maddeler, özellikleri ve meyvecilikte kullanımı
|
K1
|
13
|
Meyve ağaçlarında derim ve muhafaza
|
K1, Y1
|
14
|
Önemli meyve çeşitleri
|
K1
|