ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Yemeklik tane baklagillerin önemi K1 - BÖLÜM 1, K2 BÖLÜM 3.1
    2 Yemeklik tane baklagillerin azot bağlama ve bakteri aşılamadaki önemi K1 - BÖLÜM 2, K1 - BÖLÜM 3,
    3 Yemeklik tane baklagillerin ekim nöbetindeki yeri ve önemi K1 - BÖLÜM 1, K2 BÖLÜM 3.2
    4 Yemeklik tane baklagillerin sınıflandırılması K1 - BÖLÜM 4
    5 Yemeklik tane baklagillerin kullanım alanları K1 - BÖLÜM 5
    6 Yemeklik tane baklagillerin bitkisel özellikleri K1 - BÖLÜM 6
    7 Yemeklik tane baklagillerin adaptasyonu K1 - BÖLÜM 9
    8 Yemeklik tane baklagillerin pişme ve depolanması K1 - BÖLÜM 7, K1 - BÖLÜM 8
    9 Nohut yetiştiriciliği K1 - BÖLÜM (NOHUT), K2 BÖLÜM 3.4
    10 Bakla yetiştiriciliği K1 - BÖLÜM (BAKLA), K2 BÖLÜM 3.7
    11 Fasulye yetiştiriciliği K1 - BÖLÜM (FASULYE), K2 BÖLÜM 3.6
    12 Mercimek yetiştiriciliği K1 - BÖLÜM (MERCİMEK), K2 BÖLÜM 3.5
    13 Bezelye yetiştiriciliği K1 - BÖLÜM (BEZELYE), K2 BÖLÜM 3.8
    14 Börülce yetiştiriciliği K1 - BÖLÜM (BÖRÜLCE), K2 BÖLÜM 3.9
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster