Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Yemeklik tane baklagillerin önemi
|
K1 - BÖLÜM 1, K2 BÖLÜM 3.1
|
2
|
Yemeklik tane baklagillerin azot bağlama ve bakteri aşılamadaki önemi
|
K1 - BÖLÜM 2, K1 - BÖLÜM 3,
|
3
|
Yemeklik tane baklagillerin ekim nöbetindeki yeri ve önemi
|
K1 - BÖLÜM 1, K2 BÖLÜM 3.2
|
4
|
Yemeklik tane baklagillerin sınıflandırılması
|
K1 - BÖLÜM 4
|
5
|
Yemeklik tane baklagillerin kullanım alanları
|
K1 - BÖLÜM 5
|
6
|
Yemeklik tane baklagillerin bitkisel özellikleri
|
K1 - BÖLÜM 6
|
7
|
Yemeklik tane baklagillerin adaptasyonu
|
K1 - BÖLÜM 9
|
8
|
Yemeklik tane baklagillerin pişme ve depolanması
|
K1 - BÖLÜM 7, K1 - BÖLÜM 8
|
9
|
Nohut yetiştiriciliği
|
K1 - BÖLÜM (NOHUT), K2 BÖLÜM 3.4
|
10
|
Bakla yetiştiriciliği
|
K1 - BÖLÜM (BAKLA), K2 BÖLÜM 3.7
|
11
|
Fasulye yetiştiriciliği
|
K1 - BÖLÜM (FASULYE), K2 BÖLÜM 3.6
|
12
|
Mercimek yetiştiriciliği
|
K1 - BÖLÜM (MERCİMEK), K2 BÖLÜM 3.5
|
13
|
Bezelye yetiştiriciliği
|
K1 - BÖLÜM (BEZELYE), K2 BÖLÜM 3.8
|
14
|
Börülce yetiştiriciliği
|
K1 - BÖLÜM (BÖRÜLCE), K2 BÖLÜM 3.9
|