Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Üzümsü meyvelerin tanınması ve önemi
|
K1
|
2
|
Çileğin sistematiği, çeşitleri ve bunların önemli özellikleri
|
K1, K2
|
3
|
Çileğin morfolojik ve ekolojik özellikleri
|
K1, K2
|
4
|
Çileğin çoğaltılması, bahçe tesisi ve kültürel uygulamalar
|
K1, K2
|
5
|
Çilek dışındaki diğer üzümsü meyvelerin tanımı, önemi, Dünya ve ülkemizdeki üretimleri
|
K1, K2
|
6
|
Ahududunun sistematiği, morfolojik özellikleri ve ekolojik istekleri
|
K1
|
7
|
Ahududunun çoğaltılması, bahçe tesisi ve kültürel uygulamaları
|
K1
|
8
|
Böğürtlenin sistematiği, morfolojik özellikleri ve ekolojik istekleri
|
K1
|
9
|
Böğürtlenin çoğaltılması, bahçe tesisi ve kültürel uygulamaları
|
K1
|
10
|
Frenk üzümlerinin sistematiği, morfolojik özellikleri ve ekolojik istekleri
|
K1
|
11
|
Frenk üzümlerinin çoğaltılması, bahçe kurma ve kültürel uygulamaları
|
K1
|
12
|
Bektaşi üzümlerinin sistematiği, morfolojik özellikleri ,ekolojik istekleri, çoğaltılması, bahçe kurma ve kültürel uygulamaları
|
K1
|
13
|
Yaban mersinlerinin sistematiği, morfolojik özellikleri, ekolojik istekleri, çoğaltılması, bahçe kurma ve kültürel uygulamaları
|
K1, K3
|
14
|
Üzümsü meyvelerde hasat ve muhafaza
|
K1
|