ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Üzümsü meyvelerin tanınması ve önemi K1
    2 Çileğin sistematiği, çeşitleri ve bunların önemli özellikleri K1, K2
    3 Çileğin morfolojik ve ekolojik özellikleri K1, K2
    4 Çileğin çoğaltılması, bahçe tesisi ve kültürel uygulamalar K1, K2
    5 Çilek dışındaki diğer üzümsü meyvelerin tanımı, önemi, Dünya ve ülkemizdeki üretimleri K1, K2
    6 Ahududunun sistematiği, morfolojik özellikleri ve ekolojik istekleri K1
    7 Ahududunun çoğaltılması, bahçe tesisi ve kültürel uygulamaları K1
    8 Böğürtlenin sistematiği, morfolojik özellikleri ve ekolojik istekleri K1
    9 Böğürtlenin çoğaltılması, bahçe tesisi ve kültürel uygulamaları K1
    10 Frenk üzümlerinin sistematiği, morfolojik özellikleri ve ekolojik istekleri K1
    11 Frenk üzümlerinin çoğaltılması, bahçe kurma ve kültürel uygulamaları K1
    12 Bektaşi üzümlerinin sistematiği, morfolojik özellikleri ,ekolojik istekleri, çoğaltılması, bahçe kurma ve kültürel uygulamaları K1
    13 Yaban mersinlerinin sistematiği, morfolojik özellikleri, ekolojik istekleri, çoğaltılması, bahçe kurma ve kültürel uygulamaları K1, K3
    14 Üzümsü meyvelerde hasat ve muhafaza K1
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster