ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Tohumun yapısı, tohum çimlendirme ortamları K1
    2 Çimlenmeyi uyarıcı ön işlemler K1
    3 Çimlenmeyi etkileyen çevre koşulları K1
    4 Tohum ekimi, fidelerin şaşırtılması K1
    5 Tohumun yapısı, tohum çimlendirme ortamları K1
    6 Çelik ile çoğaltım, gövde çelikleri ile üretim K1
    7 Yaprak çelikleri ve göz çelikleri ile üretim K1
    8 Aşıdan yararlanmanın nedenleri, aşılamanın sınırları K1
    9 Aşıda kaynamayı etkileyen faktörler, aşı kalemlerinin alınması ve saklanması K1
    10 Aşıların korunmasına yönelik bazı önlemler   K1
    11 Kalem aşı teknikleri (dilcikli aşı, ekleme aşı, yan aşı, yarma aşı, kakma aşı, kabuk aşı, yanaştırma aşı) K1
    12 Göz aşı teknikleri (T aşı, Ters T aşı, I aşı, yongalı göz aşı, yama göz aşı) K1
    13 Daldırma ile üretim (adi daldırma, bileşik daldırma, hava daldırması, tepe daldırması, hendek daldırması) K1
    14 Soğanlı, yumrulu ve rizomlu bitkilerde üretim K1
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster