ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Suyun önemi, sulama suyu kalitesi ve tuzluluk ile ilgili tanımlar K.1 Bölüm 1
    2 Suyun fiziksel özellikleri K.1 Bölüm 2
    3 Sulama suyu analiz sonuçlarının ifade biçimleri ve birbirine dönüştürülmesi K.1 Bölüm 1
    4 Sulama sularındaki başlıca anyon, katyonlar K.1 Bölüm 3
    5 Sulama sularındaki iz elementler ve bor K.1 Bölüm 3
    6 Sulama suyu analiz raporu hazırlanması K.1 Bölüm 4
    7 Sulama suyu kalitesinin belirlenmesinde dikkate alınan ölçütler K.1 Bölüm 5
    8 Sulama suyu kalite sınıflandırma sistemleri ve rehberleri K.1 Bölüm 5
    9 Sulama suyu kalitesinin bitki ve toprak üzerine etkileri K.1 Bölüm 8
    10 Toprakta su-tuz dengesi K.1 Bölüm 7
    11 Sulama uygulamalarında yıkama gereksinimi K.1 Bölüm 6
    12 Sulanan alanlarda tuzluluk ve sodyumluluk sorunu K.1 Bölüm 8
    13 Toprakta tuz ve sodyumluluk sorununu,Tuzlu ve sodyumlu toprakların iyileştirilme yöntemleri K.1 Bölüm 8
    14 Su kirliliğine karşı alınması gereken önlemler K.1 Bölüm 9
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster