ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Topraksız tarımın tanımı, önemi ve tarihçesi K1-K2
    2 Topraksız tarımın Türkiye ve Dünyadaki durumu, mevcut sorunlar ve öneriler K1-K2
    3 Topraksız tarımın avantaj ve dezavantajları K1-K2
    4 Topraksız tarım sistemlerinin sınıflandırlması K1-K2
    5 Su kültürü yöntemi K1-K2
    6 Aeroponik kültürü yöntemi K1-K2
    7 Katı ortam kültürü yöntemi K1-K2
    8 Katı ortam kültürü-I K1-K2
    9 Katı ortam kültürü-II K1-K2
    10 Katı ortam kültürü-II K1-K2
    11 Topraksız yetiştiricilikte kullanılan katı ortamlar ve özellikleri K1-K2
    12 Besin solusyonu hazırlanması ve özellikleri K1-K2
    13 Mikro besin element eksiklik ve fazlalık belirtileri, besin eriyiği hazırlanması ile ilgili problemler K1-K2
    14 Besin eriyiği tankları, hastalık ve zararlı kontrolü K1-K2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster