ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Dünyada ve Türkiyede kültür mantarı üretimi, sistematikteki yeri, besin değeri K1
    2 Mantar yetiştirme yerleri ve sistemleri K1
    3 Kompost hazırlığı K1
    4 Kompostun pastörizasyon ve dezenfeksiyonu, misel ekimi K1
    5 Misel ön gelişme dönemi, örtü toprağı ve toprak örtümü K1
    6 Şapka oluşumu ve hasat dönemi kültürel işlemler-I K1
    7 Şapka oluşumu ve hasat dönemi kültürel işlemler-II K1
    8 Kültür mantarının değerlendirme şekilleri K1
    9 Üretimde karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları K1
    10 Kültür mantarı hastalık ve zararlıları K1
    11 Doğa mantarları ve yanlış bilinenler K1
    12 Ülkemizde doğal olarak yetişen zehirli mantar türleri ve zehirlenmeler K1
    13 Ülkemizde doğal olarak yetişen ve yenilebilir mantar türleri-I K1
    14 Ülkemizde doğal olarak yetişen ve yenilebilir mantar türleri-II K1
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster