ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Fide yetiştirme tekniği, fide üretiminin önemi, fide yetiştirme ortamları ve özellikleri K1-K2
    2 Topraklı tarıma yönelik fide yetiştirme teknikleri (yastıklar, masura ve tavalar, saksı sistemleri) K1-K2
    3 Topraksız tarıma yönelik fide yetiştirme teknikleri K1-K2
    4 Ülkemizde sebze fidesi üretiminin mevcut durumu, sorunları ve çözüm yolları K1-K2
    5 Ülkemizde sebze fidesi üretiminin mevcut durumu, sorunları ve çözüm yolları K1-K2
    6 Asma fidan üretim tekniği (açık köklü fidan üretimi, kaplı fidan üretimi) K1-K2
    7 Asma fidan üretim tekniği (Aşısız asma fidan üretimi) K1-K2
    8 Ülkemizde asma fidan üretiminin mevcut durumu K1-K2
    9 Meyve Fidan üretimi- anaç kullanımı ve aşı uyuşmazlığı (çöğür anaçları, klon anaçları)-I K1-K2
    10 Meyve Fidan üretimi- Anaç kullanımı ve aşı uyuşmazlığı (çöğür anaçları, klon anaçları)-II K1-K2
    11 Aşılı meyve fidan üretimi K1-K2
    12 Aşısız meyve fidan üretimi K1-K2
    13 Kaplı meyve fidan üretimi K1-K2
    14 Meyve meyve fidan üretiminin durumu K1-K2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster